2777
2789
پنج شنبه شب خودت رو بزن به حالت مریضی و دل درد های شدید

اخه میخوام حجت تمام کنم بگم بعد از این من هیچ روزی از صبح نمیرم من وظیفه ای ندارم ک برم کار کنم خواهرات بشینن دستور بدن و حتی تو هم قدر ندونی واقعا نمیخوام برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر از الانم بگم جر و دعوا و ممکنه یه بهانه جور کنه

نمیدونم عزیزم ولی مثلا همسر من یجوریه چندروز بگذره ارومتر میشه  اما دقیقه نودی چنین چیزی بگم بیشتر لج میکنه یا منو میبره یا میره یجوری رفتار میکنه همه بفهمن بحثمون شده تو ببین اخلاق شوهرت چجوره مناسب با همون رفتار کن

اگه گفتن فلانی کار من بگو باش یا بگو باهم مثلا بگو فلانی من کف میرنم تو آبکشی کن بهشون وظیفه بده انجام بدن خواهر منم پنج تا خواهر شوهر داره میره خونه پدر شوهر ب هرمسی ی وطیفه میده یکی جارو یکی سفره یکی ظرف یکی بچه ها و..  خودشم غذا 

مینیمال 
اخه میخوام حجت تمام کنم بگم بعد از این من هیچ روزی از صبح نمیرم من وظیفه ای ندارم ک برم کار کنم خواه ...

اگر هم رفتی و پخت و پز کردی اونقدر بد مزه درست کن، که همه از دفعه های بعدبگن توهیچی نپز،

ازشون خیلی ریز کار بکش،مثلا چای بریز بگو فلانی بیا ببر فلانی قند رو ببر،فلانی میوه رو ببر و...

اگر هم رفتی و پخت و پز کردی اونقدر بد مزه درست کن، که همه از دفعه های بعدبگن توهیچی نپز،ازشون خیلی ر ...

خیلی سنشون بالا تر ازمنه همسن مامانم هستن یا بزرگتر

من جای بچه هاشونم مگر جرات دارم بگم

بچه هاشون کجان اونام کمک نمیکنن؟ مگه میشه همه کارا رویک نفر انجام بده ب سوهرت بگو نمیام ب این دلیل ک هر بار میرم همه کارا روخودم میکنم خسته میشم نمیکشم والا من مارا خونه خودمو انجام میدم کلی غر میزنم 

مینیمال 
نه خواهراش میان میشینن 5 تا خواهر داره

خب شمام نکن...اتفاقا برو اونجا خودت رو بزن به کمردرد ..بگو دیشب مهمون داشتم امروز کمرم راست نمیشه ..از همون شب قبلش برا شوهرت هم فیلم بازی کن ...بشین خودشون کارا رو بکنن ...چرا پررو کردیشون؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤