دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
تنها ازدواجی خوبه که با آگاهی و شناخت کامل طرفتو انتخاب کرده باشی
ازدواج سنتیم مثل قدیم نیست. الان از چند ماه قبل عقد با هم آشنا میشن اگه اوکی بودن عقد میکنن
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
اما مدرنی که با عقل باشه نه صرفا از روی حس اشتباهی که کورت کنه و نذاره واقعیت رو ببینی
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
مهم نیست روش آشنایی چطوره فقط باید ادم درست خودت رو پیدا کنی و بهش حس هم داشته باشی و چه توی سنتی چه مدرن نیازه یسری چهارچوبا وجود داشته باشه
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
سنتی کمکم عاشق شدم.همونطورکتو ازدواجمدرن نگاه اول عاشق میشن.تو سنتی هم خیلیا نگاه اول عاشق میشن.نمونش خوده من ولی بعدش حس میکنم این عشق خیلی عمیق ومحترم شده واسم
باهاش در مورد مسائل مختلف صحبت کن تا کاملا دستت بیاد. خداروشکر الان موبایل و چت فراهمه. مثل قدیما نیست که دختر ۵ دقیقه میرفت تو اتاق میومد بیرون. اصلا نمیدونستن جنس مخالف، ازدواج، مسئولیت، تعهد، موارد حقوقی حین امضای قرارداد عقد چیه.