2777
2789
عنوان

عمل حذف عینک یا پی آر کی

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 23 پست
من چهل ویک سالمه پنجاه روز پیش پی ار کی انجام دادم.نزدیک یکماه تاری شدید داشتم الان دیدم کامل خوب شد ...

شماره چشمت چندبود عزیزم...خداروشکر که دیدت خوبه..از بس میترسونن برمیگرده میترسم

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماره چشمت چندبود عزیزم...خداروشکر که دیدت خوبه..از بس میترسونن برمیگرده میترسم

شماره چشمم پنج وخورده بود.برنمیگرده فقط اگرسنت مثل من بالا باشه پیرچشمی میگیری یعنی نزدیک بین میشی البته من نشدم .خدا میدونه چندسال دیگه بشم

شماره چشمم پنج وخورده بود.برنمیگرده فقط اگرسنت مثل من بالا باشه پیرچشمی میگیری یعنی نزدیک بین میشی ا ...

ببخشیدنزدیک را نمیتونی ببینی ولی دورت عالی میشه.یعنی برامطالعه ونگاه به گوشی عینک میخای ولی مجالس،وجاهای دیگه نه

شماره چشمم پنج وخورده بود.برنمیگرده فقط اگرسنت مثل من بالا باشه پیرچشمی میگیری یعنی نزدیک بین میشی ا ...

خب شما طی یکی دوسال اصلا تغییر نکرده بود نمره چشات؟برا من بعد دوسال ۲۵ صدم ضعیف تر شده

دوماه پیش۲ونیم هرکدوم

برا شما اصلا تغییر نکرده بود نمره چشات؟؟؟برا من بعد دوسال ۲۵ صدم بیشتر شده گف مشکلی نی ولی خودم میترسم 

خب شما طی یکی دوسال اصلا تغییر نکرده بود نمره چشات؟برا من بعد دوسال ۲۵ صدم ضعیف تر شده

من چندین سال است چشمام تغییرشماره نداده بود.اگر سنت پایین است برکن تاثابت بشه عجله نکن.نمیشه هم عمل بکنی هم دوباره ضعیف بشی.بنظرم صبرکن تاثابت بشه.درسته عمل راحتی است ولی چشم تااخرعمرحساس میشود.پس ریسک نکن بزار شماره ات ثابت بشه بعدعمل کن.من الان درسته دور بینم عالیه ولی یه روز سوزش چشم دارم یه روز خارش یه روز پلکم ورم میکند.دکترم گفت همینه چشمت عمل شده وچشم سابق نیست.