2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 178 پست
ولی من دیگه نمیخوام خوب شمفقط میخوام تموم شه..

خودتو مجبور کن برو حموم لباس تمیز بپوش عطر بزن برو جلو آینه موهاتو مرتب کن بهت قول میدم کلی حالت بهتر بشه...

باید سعی خودتو بکنی دست رو دست نذار

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

ولی من دیگه نمیخوام خوب شمفقط میخوام تموم شه..

وقتی این دوره رو از سر گذروندی به خودت و حرفات تو دوران افسردگی میخندی ولی فعلا باید به خودت زمان بدی و گریه کنی هیچ عیبی نداره خودتو خالی کن ولی فقط ادامه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این ویتامینیاست؟اندازه داروخونه انواع ویتامین دارم تو خونه

نه ویتامین نیست پیش ساز هورمون دوپامینن من خودم هر روز دوسه بار گریه میکردم استیل سیستئین خوردم خودم تعجب کردم گریه م بند اومده بود اصلا یه هفته گریه نکردم اولترا لیکوپن هم که باشه دیکه خیلی انرژی می‌گیری فقط اگه فشارت پایینه با او ار اس بخور منیزیم هم خیلی مهمه حتما بخور قبل خواب

شاید افسرده نباشی حوصله نداری تنبلی میکنی منم بعضی وقتا حوصله تمیزکاری خونه ندارم یا از صبح با خودم ...

آرم من آدم تنبلی هم هستم همیشه اینو اعتراف کردم

ولی افسردگی رو هم ب وضوح دارم تو تک تک زمینه های زندگیم حس میکنم. گند زده ب همه چیم

باهاشم کنار اومدم ها.. ولی ولم نمیکنه نمیذاره نفس بکشم حتی😭خیلی خسته م نمیدونم چیشد ک این شدم 

تلخ ولی عمیق..
افسردگیتون بخاطر چیه؟این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊ن ...

اره دیگه شمام هروز برا همه و برای هرمشکلی همینو پیشنهاد میدی، ب مرگ و اتش جهنم فکر کنن خوب میشن چقدر بدبختیم ک زندگی نکرده تو جوونی بدون دلخوشی بعد یکی مثل شما بیاد بگه درباره مردن بخون کم چرت بگید خستمون کردین شماها برید نماز جمعه طلا بدین تا برید بهشت برا ما نسخه نپیچین 

خودتو بنداز زیر دوش خیس شی مجبوری لباساتو دربیاری بشوری خودتو

وای یه بار اینکارو کردم انقد موهامو کشیدم.. خیلی عصبی شدم

هرسری سر حموم رفتن سرویس همه چی همینه 🤦🏻‍♀️

تلخ ولی عمیق..
اره دیگه شمام هروز برا همه و برای هرمشکلی همینو پیشنهاد میدی، ب مرگ و اتش جهنم فکر کنن خوب میشن چقدر ...

مممنونم بخاطر اینکه مسخره م می کنین 

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

کسی که هنوز ۱۸ سال نداره چه دلیلی برای افسردگی باید داشته باشه

شما از هیچی زندگی دیگران خبر نداری اتفاقا 18 سالگی سالیه که واسه اولین بار داری یه ذره از دغدغه ها و مشکلات بزرگسالی و تجربه میکنی ممکنه این دغدغه مثلا کنکور باشه

من 13 سالگی افسردگی خیلی شدید گرفتم کاملا بدون دلیل حالم خیلی بد بود و متوجه شدم ارثیه و خانوادتا ژنشو داریم و کاملا طبیعی یه دوره ادم دلش میخواد هیچ کاری نکنه و فقط گریه کنه

لطفا اطلاعاتتونو افزایش بدید قبل اینکه نظر بدید ممکنه یه مادر باشید و اگه بچتون خدای نکرده دچارش شد با حرفاتون حالشو بدتر نکنید