2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن ولی صبوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا کلی استرس دعوا کشمکش زیاددددددددولی دیگه بچه دار شدم و مشغول و همچنان کلاس قرآن میرمشنود صوتیشم ...

نمیخوام قضاوت تون کنم، چون خیییلی سخته آدم به روی خودش نیاره ولی شما که انقدرقوی بودی که تونستی با خودت کنار بیای و بی خیال همسرت بشی بهتر نبود اصلا از آدل به روش نمی‌آورد که روش باز نشه و حرمت ها نشکنه؟ 

بچه هات اگر بزرگن، ببر پیش خودت. با شوهرت توافق کن شما با هم بمونید تو خونه، اون جدا شه بره جای دیگه ...

بچه هام وابسته پدرشون هستن، اتفاقا جدا شدم دوسال 9دا بودم بعد دوباره برگشتم بچه هام حالشون خیلی بد بود پسرم داشت ترک تحصیل می‌کرد ولی الان که برگشتم حالشون خییییلی خیییلی خوب شده، بعد هم من جدا بشم اگر قرار باشه بچه ها رو پیش خودم نگه دارم که نمیتونم این انتخاب اشتباهم رو برای ازدواج جبران کنم و با یه آدمی مثل خودم ازدواج کنم، با دوتا بچه چطوری ازدواج کنم؟ 

نمیخوام قضاوت تون کنم، چون خیییلی سخته آدم به روی خودش نیاره ولی شما که انقدرقوی بودی که تونستی با خ ...

نمیشد آخه 

باعث شد دیگه بترسه و ادامه نده

نمیتونم خیلی بازش کنم مسئله رو

و اینکه کم تجربه هم بودم

به روش بیاری یجوره 

به روش هم نیاری یه جور دیگه

بستگی به نوع رابطه داره که تا کجا رفته

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

نمیشد آخه باعث شد دیگه بترسه و ادامه ندهنمیتونم خیلی بازش کنم مسئله روو اینکه کم تجربه هم بودمبه روش ...

از قدی بودنتون خوشم اومد، دوست دارم از آدمایی مثل شما الگو بگیرم و قدرت بگیرم، ممنون میشم  اگر دوست دارید تو خصوصی برام توضیح بدید 🙏 

اگر دوسش داری اصلاحش کن

نمیشه عزیزم ☺️ بعد 18 ساااال آزگاااار، مسلما تلاش‌هایی کردم خیلی هم کردم، ولی خوب دست خودش نیست ذاتا نیست اون آدم برون‌گرایی که باید باشه، نمیگم آدم بدیِ، آدم خوبیه خداییش ولی درون گرا هست و سلایقمون مثل هم نیست متاسفانه. کاش آدما با مثل خودشون ازدواج میکردن با کسی که حال دلشون رو خوب کنه و بفهمدشون