2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ادامه،دادم چون قبل اینکه من متوجه بشم تموم کرده بود ولی آنچنانی بلایی سرش آوردم ک راه می‌رفت میگف ...

تونستی ببخشی؟ 

خوشحالی ک ادامه دادی؟ 

چندوقت از خیانتش گذشته

کاش یه تاپیک نظرسنجی می‌ذاشتین ببینیم چند درصده

تو این سایت نمیشه جامعه آماری درست کرد ولی من روانشناسم و کلا مقاله هم زیاد مطالعه میکنم اطلاعاتم بروز هست خیییلی زیاده خیانت و اولین دلیل جدایی ها هم امروزه خیانت هست تو ایران

من هیچ کاری از دستم برنیمد بکنم خانوادمم پشتم نبودن که طلاق بگیرم بازم انجام داد اما الان فعلا یه مدته چیزی ندیدم خودش میگه اون موقع ذهنم فقیر بوده 

نگا یه چیزی بهت بگم ۹۹ درصد مردا خیانت میکنن بعضی تا یه جایی بعضیا تا اخر عمر براشونم مهم نیست شاید عاشقت باشن اما بازم اون کرمرو میریزن همشوووووننننن بدون استثنا 

تو این سایت نمیشه جامعه آماری درست کرد ولی من روانشناسم و کلا مقاله هم زیاد مطالعه میکنم اطلاعاتم بر ...

کسایی ک میبخشن بنظرت میتونن مثل قبل زندگی کنند ؟

بنظرت واقعا کسی ک یه بار خیانت کرده بازم تکرار میکنخ

من هیچ کاری از دستم برنیمد بکنم خانوادمم پشتم نبودن که طلاق بگیرم بازم انجام داد اما الان فعلا یه مد ...

عزیزم الان خوشحالی ک ادامه دادی؟ 

چیشد ک دیگ تکرار نکرد بنظرت

ب بدبختی بخشیدم کلی مشاوره رفتم ک حتی هیپنوتیزم شدمقبل خیانت میپرستیدمش الان حسم بهش معمولیه۳سال گذش ...

باز خداروشکر

انشالله کنار هم تا اخرش خوب و خوش زندگی کنید

ب بدبختی بخشیدم کلی مشاوره رفتم ک حتی هیپنوتیزم شدمقبل خیانت میپرستیدمش الان حسم بهش معمولیه۳سال گذش ...

هیچ وقت یادت نمیره من پنج ساله دارم زندگی میکنم باهاش اما یادمه همشو دونه به دونشو