rahillllllllllli مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 عنوان صورتممم 📷📷📷 | مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 53 پست بنظرتون چیکار کنم برای جای صورتیه که مونده دیروز | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi_13128678 عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 573 پماد اداپالان بزن روجوشات شبا همشون میرن دوستت صاف میشع
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 چه خوشگلی😁 حالا قبل این تاپیک زدم چقد من زشتم 🌚😂خودت قشنگییی❤️
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 452 چقدد خووبمنم رفتم فقط دارو داد روتین و رژیم نداد بهم اگه جوش فعال داری که اول باید بری ازمایش و سونو بدی که مشکلات هورمونی یا کیست و... نباشه اگه باشه باید براش قرص بخوری و رژیم رو رعایت کنی و اینکه روتین پوستی خیلی مهمه همیشه باید داشته باشی وگرنه فایده نداره
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 یکی از آشناهامون بود نمیدونم ربط داره یا نه دکتر شیرینی جاتو کامل براش حذف کرد خیلی بهتر شد البته یه ... چقددد خوبمنم شیرینی نمیخورم ولی فکر کنم نون و برنج هم که کربوهیدراته بد باشه
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 اگه جوش فعال داری که اول باید بری ازمایش و سونو بدی که مشکلات هورمونی یا کیست و... نباشه اگه باشه با ... آره آره دقیقا🥲❤️
مروارید۷۸_۹۰ عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 342 حالا قبل این تاپیک زدم چقد من زشتم 🌚😂خودت قشنگییی❤️ چراا خیلی خوبی که❤ منم مثل تو اعتماد بنفس ندارم
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 452 آره آره دقیقا🥲❤️ اره اگه جوش میزنی اول برو سراغ ازمایش و سونو بعد ببرش پیش دکتر زنان
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 اره اگه جوش میزنی اول برو سراغ ازمایش و سونو بعد ببرش پیش دکتر زنان همه اینارو انجام دادمبهترین دکتر پوست شهرمون رفتمحدود یه هفته داروهاشو خوردم ولی حساسیت داشتم به همشبدنم به هم ریختحالا منتظرم دوباره برم پیشش اولین نوبتش میشه برای دوماه دیگه🫡نمیدونم داروهارو ادامه بدم یا قطع کنمهمش تو فکرم یهو بدتر نشه صورتم
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 چراا خیلی خوبی که❤ منم مثل تو اعتماد بنفس ندارم من یه سری دارو میخورمباعث افسردگی و این ها میشهکلا دیدگاهم عوض شده🥲🥲😂❤️
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 452 همه اینارو انجام دادمبهترین دکتر پوست شهرمون رفتمحدود یه هفته داروهاشو خوردم ولی حساسیت داشتم به همش ... نه خب اگه مشکلی باشه اول باید بری پیش دکتر زنان که مشکلتو از ریشه برطرف کنه بعد بری پیش پوست
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 نه خب اگه مشکلی باشه اول باید بری پیش دکتر زنان که مشکلتو از ریشه برطرف کنه بعد بری پیش پوست آره دقییقاحتما برم دکتر زنان حداقل همزمان باهمم درمان شه خیلی خوب میشه❤️
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 452 آره دقییقاحتما برم دکتر زنان حداقل همزمان باهمم درمان شه خیلی خوب میشه❤️ اره منم همین کارو کردم چون دکتر پوست گفت تا وقتی که مشکلت از ریشه حل نشه هرکاری هم کنی فایده ندارن تو باید مشکلت حل شده که دیگه جوش نزنی بعد ما روی جاهاشون کار کنیم الان صورتم خیلی بهتر شده دیگه مثل قبل جوش نمیزنم اصلا حتی پوستمم سفیدتر شده
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 اره منم همین کارو کردم چون دکتر پوست گفت تا وقتی که مشکلت از ریشه حل نشه هرکاری هم کنی فایده ندارن ت ... شما دلیل جوشاتون چی بود عزیزمبخاطر کیست؟
rahillllllllllli مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 613 اره منم همین کارو کردم چون دکتر پوست گفت تا وقتی که مشکلت از ریشه حل نشه هرکاری هم کنی فایده ندارن ت ... من حدود ۶ ماه پیش رفتم دکتر زنان بهم دوفامد داد برای پلی کیستیکگفتم باعث جوش میشه عوضش کنهمدروکسی پروژسترون داد ولی میگن باعث چاقی میشهاستفاده نکردمباید دوباره برم🫠