2777
2789
عنوان

عکس های سایرن هد

36 بازدید | 5 پست

🚫هشدار🚫: اگر بارداری، پشت کنکوری هستی و... لطفا سریعا هرچه زودتر از این تاپیک خارج شو. خیلی ممنون🙏

خب اول از همه سایرن هد کیه؟ خب اون کسایی که تاپیک قبلیم رو_که درباره اسلندرمن بود_دیدین متوجه شدین که چه موجود قد بلند و ترسناکیه. اما این موجودی که می خوایم معرفیش کنیم به مراتب قد بلند تر و ترسناک تره! به طوری که می گن قدش حدود 12 متره!!خب چگونگی پیدایش این موجود مشخص نیست و خب طبق تحقیقاتی که کردن و نقاشی های نیکان مارو که بررسی کردن متوجه شدن که این موجود همزمان با انسان ها متولد شده و از سیاره ی زمین نیست. اما جالبه که بدونین که این موجود _که اسم اصلیش سایرن هد به معنای کله آژیزی هستش_از قوانین زمین پیروی میکنه! عده ای میگن که سایرن هدی که ادعا شده که زیاد_حتی توی ایران خودمون_هم دیده شده اخرین بازمانده از نسل خودشه ولی عده ای می گن که نه هنوز چند نسخه از سایرن هد هستش. این موجود یه ق. اتله و شیوه ای که بقیه رو می کشه بدین صورته: شما توی یه جنگلی هستید ناگهان صدای آژیر یا کمک به گوشتون می خوره و شما به طرفش می رین. درحالی که نه کسی از شما در خواست کمک کرده و نه کسی آژیری سر داد! بله! این کار سایرن هده برای گول زدن طعمه هاش! و بدین و بدین ترتیب با قد 12 متریش به دنبال شما میفته و الفاتحه الصلوات! و خب حالا بریم که عکساشو ببینیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تا اون جایی که می دونم تو جنگله

یه پری دریایی هایی بودن یجا خوندم اسمشون سایرن ها بود فکر کنم اونام همینجوری بودن

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم