2777
2789

تو عقدیم سر یه چیز خیلی مسخره (۲ تا تاپیک آخر) گفت بیا اصلا گوشی منو چک کن بعدش خودش نشست کنارم گفت فقط توی پیام ها و چت ها نرو اولا که همه دخترا حتی همکار به اسم کوچیک ذخیره کرده بود مثلا Sulmaz گفتم میتونستی بنویسی خانم فلانی همکار❗️

بعدش چت ها توی وات و تل و اینستا همه جدید بودن دخترا اکثرا پروفایل داشتند خودم هم پروفایل عکس دارم مشکلی نیست ولی کلا حس خوبی نگرفتم از حرکتش گوشیش دادمش گفتم برو خونه خودتون نمیخوام دیگه اینجا بمونی خط اصلی خودمم خاموش کردم به مامانم زنگ زده گفتم من صحبت نمیکنم❗️

بچه ها این موقع‌ها که از چیزی خیلی ناراحت میشدم همیشه با اکسم درد دل میکردم الان میدونم درست نیست اونم از دست کار شوهرم بهش زنگ بزنم و جلوی خودمو میگرم زنگ نزنم ولی اون آرومم میکرد همیشه 😭

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکس ؟

شوهر؟

عقد؟

زنگ؟

چنگ دل آهنگ دلکش میزززنددد

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽 شکرِ خدا که نامِ «علی» در اذانِ ماست.

شوهر داری بعد میخای با اکست حرف بزنیییییی درد و دل با دوستم میشه هااا😬😬😬

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

هر چی میخونم عجیب تر میشه

چرا فلانی رو همکار سیو نکردی

با اکسم من قبلا درد و دل میکردم اون نیست

شوهرتم با سولماز جون همکارش احتمالا درد و دل میکنه😐😂😂😂

خودت ک با مرد غریبه حرف میزنی گیر اون میدی

دور هم نون و خیانتتونو بزنید😐😂

بعد میگن گذشته مهم نیست 

به والله که مهمه... 

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

خب اکست میخوای جداشو

درضمن کار شما بدتره نسبت ب نامزدتون اون حداقل اسم دختر سیو کرده اما شما میخوایین با یه پسر اونم اکستون حرف بزنین

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم