2777
2789
عنوان

یکی منو قانع کنه به اکسم زنگ نزنم بخاطر کار امروز شوهرم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 113 پست

اگه اشتباه نکنم شما همونی بودی که اسم اکستونو آرش جونی سیو کرده بودین 

خب ناراحتی نداره وقتی شما اینجوری باشين از شوهرتون چه توقعی میره! 

ببخشید من اصلا قصد دخالت و بی احترامی هم ندارم ولی باید واقع بین باشین. 

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اکس داری و درد دل میکنی باهاش بعد اون که اسم همکارشو سولماز سیو کرده کار بدی کرده اونوقت به کاری که شما میکنی چی میگن؟ خیانت؟ درد دل؟ و..

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
بعد میگن گذشته مهم نیست به والله که مهمه...

شخصیت ها مهمه برخی افراد نمیتونند تغییر کنند یا نمیخوام ولی خیلی هاهم گذشتشون رو پاک کردن وواقعا توبه کردن واتصالی با گذشته ندارن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

پروفایلتوناولین باره این عکس حاجی میبینم قشنگه

آره خیلی قشنگه نایابه😁

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸
برا یه پروفایل ناراحت شدی بعد میخوای زنگ بزنی اکست؟

نع گفت گوشی بگیر نگاه کن ولی توی خود چت ها نرو من هر چی نگاه میکردم بیشتر با دخترا چت کرده بود اونم دخترا که فیک نبودن معلوم بود طرف مثلا همکاره یا دوست دانشگاه و اینا پروفایل داشتند فقط میگفت توی خود چت ها نرووووو

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نع گفت گوشی بگیر نگاه کن ولی توی خود چت ها نرو من هر چی نگاه میکردم بیشتر با دخترا چت کرده بود اونم ...

خوب ازشون پرسیدید برای چی تو چت ها نباید برید؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ینییییییی الان باخودت فک کردی این خیانت نیس ک هرموقع دلت میگرفت بخخوای با اکست حرف بزنی

یا مثلا شوهر خودت هم اینکارو میکرد بدت نمیومد؟هرکسی با کسی مث خودش ازدواج میکنه کسی مث تو ک خیانت میکنه و کسی مث  شوهرخودت

بابا جمع کنید بره این لاشی بازی هارو 

حالا نمیدونم شوهرت خیانت  کار هس یا نه ولی کار خودت از خیانت هم بدتره ک زننننننننگ میزنی ب اکست درودل میکنی من خودم حتی حاظر نیستم پسر غریبه هم فالووووووو کنم چ برسه با اکسمممم حرف بزنممممممدبرووو بابا تو دیگ کی هستی واقعا ادم وفادار کم پیدا میشه

من خودم حتی از شوهرمم متنفر باصم حاظر نیستم با شخص دیگه ای حرف بزنم چون نسبت ب شوهرم تعهد دارم

اکس......خودتو گول نزن 

هیچ زنی نمیتونه دو تا مردو همزمان  ارتباط داشته باشه و متعجبم از اون پسری که می‌دونه شوهر داری و باز هم باهات ارتباط داره 

این وسط خیلی ممکنه به ضررت تموم شده این روابط زود خارج شو از این رابطه سمی با این حرف که آرومم میکنن خودتو گول نزن با یه دوست همجنس سعی کن درد دل کنی مردارو نمیشناسی اونا مغزشون این طور نیست که به خانم ها به عنوان دوست معمولی نگاه کنند حتی تحقیقات اینو ثابت کرده 

همه راهای ارتباطی تو باهاش قطع کن تا به ضررت تموم نشده