2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

46 بازدید | 5 پست

سلام دوستان...

دخترم ۲۱ ساله.

امیدوارم بتونید راهنماییم کنید.

یه مدت یکی از همکلاسی های دانشگاهم خودش رو به من نزدیک کرد.می دونستم اصلا بهم نمی خوریم و آدم درستی نیست حتی اما متاسفانه درگیر وابستگی سمی شدم خلاصه بعد یه مدت کوتاه به کمک خانواده ام کات کردیم.

اونم یک هفته نشده رفت با یکی دیگه توو رابطه😂بگذریم که خریت کردم با همچین آدمی آشنا شدم ولی خب خداروشکر زود تموم شد.

ولی از همون اوایل دانشگاه یکی به من علاقه مند بود و هنوز که هنوزه به من علاقه داره.و واقعا عشقش ثابت شده هست.گفتم وزنت زیاده به خاطر من رفت باشگاه گفتم دوس دارم خودت یه درآمدی حتی کم داشته باشی رفت اسنپ کار کرد.هر کاری بگم میگه باشه.‌‌..میگم تا وقتی پزشک عمومی شدیم(دانشجو پزشکی هستیم) باید برام صبر کنی و حق نداری بهم دست بزنی میگه قبول...

ولی من نمی دونم همش فکر می کنم بهتر از اون گیرم میاد.

بهم گفته بهش بگم برام صبر کنه یا نه

به نظرتون بهش چی بگم؟

واقعا هرکاری بگم میگه اوکیه باشه...

داداشم رفته باهاش حرف زده بهش گفته من به خواهرت علاقه مندم و واقعا دوسش دارم همین الانم بگید بیام خواستگاریش میام.ولی اگر به نظرتون سنمون مناسب نیست یا هرچی ۱۰ سال هم باشه من هیچ مشکلی ندارم.

به نظرتون بهش فرصت بدم که صبر کنه برام...ولی قولی ندم.

ممنون که خوندین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میدونی اگه یکی دیگه میاد ولش میکنی نه مگه ازار داری

ینی یکی دیگه بیاد ولش میکنی واقعا که
البته اگه دوسش نداری مستقیم تو چشاش بگو نمیخوامت البته به احتمال زیاد بعدا خودتون ضرر میکنید با کسی که قراره زجرتون بده ازدواج میکنید و درحال طرقی میبینید و میگید این چکاری بود من کردم شاید اگه ردش کنید بعد شکست عشقی بره تو لک و برینی تو زندگیش

ینی یکی دیگه بیاد ولش میکنی واقعا که البته اگه دوسش نداری مستقیم تو چشاش بگو نمیخوامت البته به احتما ...

والا خیلی خواستنش ثابت شده هست...

اصلا برگی برام نمونده...

عصری بهش گفتم یعنی بگم همین الان پاشو بیا خواستگاری میای ؟

گفت آره...

گفت تو یه مدت رفتی با فلانی من از دور حواسم بهت بود که اذیتت نکنه(راست میگه اون یه جورایی ذات واقعیش نشونم داد گرچه خودمم می دونستم ولی خر بودم)اما هنوزم عاشقتم...

هعی چه کنم...