2777
2789
عنوان

اصرار خانواده به ازدواج مجدد😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 48 پست
وقتی خانواده زور گونداشتی پس درک نمیکنی مگه میشه رو حرفشون حرف بزنی غوغامیکنن من که جرعت ندارم ازترس ...

مشخصه چون زیر سلطه اونایی و داری با اونا زندگی می‌کنی اگه یه تلاشی برای مستقل شدنت بکنی خودتم دیگه نمیتونی به خودت زور بگی چ برسه خانوادت

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
پسرم خودش پدر داره نمیخوام کسی به عنوان پدرش باشهعلاقه ای بهشون ندارم

اسی حالا من کاربه هیچی ندارم مگه خواستگارت بابودن بچه مشکل داره که خانوادت میگن بده به پدرش بزرگش کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشخصه چون زیر سلطه اونایی و داری با اونا زندگی می‌کنی اگه یه تلاشی برای مستقل شدنت بکنی خودتم دیگه ن ...

اتفاقا دستم تو جیب خودم خونه هم ۴ماه دیکه جدامیگیرم منتظریم مستاجربابام خالی کنه ولی همون موقع هم سر زندگی خودمون بودیم دخالت میکردن زور میگفتن خانواده های ماعادت گردن به زور گفتن مخالفت کنی باهاشون باب میلشون نباشی حاضرن یاخودشون رو بکشن یا تورو یکبار تو روشون وایسادم حرفمو به کرسی نشوندم نمیدونی تا یک هفته چقدر باکمربند کتک خوردم نمیدونی چیا کشیدم تا یک ماه خونه راه نمیدادنم چون نخواستم ازهمسرم جدابشم میخواستم فرصت بدم بهش وای که چه روزایی بود چقدر بابام خودشو زد منو زد فقط ازترس اینکه تومحضر موقع خوندن خطبه طلاق قبول نکنم ابروش بره ولم گرد رفتم سر زندگیم که اونم بعد ۴ سال باز جداشدم