2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😞

148 بازدید | 21 پست

هیچ حسی به این زندگی ندارم ..سی و پتج سالمه یه بار جدا شدم ..بعدش رفتم با یکی اوکی سدم پنج سال با هم بودیم اونوقت سه یال پیش رفته با یکی دیگه ازدواج کرده به منم گفته چون تو طلاق گرفتی خانوادم اجازه نمیدن..سر کارم میرم تا میفهمن جدا شدم سریع پیشنهاد میدن..من موندم تو خونه افسردگی گرفتم شدید ..دیگه به هیج مرد و جنس مخالفی حس ندارم اونوقت مامان من دلش خوشه من ازدواج کنم هی دعا میکنه از طرفیم تنهایی دارم دق میکنم ..هر کیم میاد جلو برا آشنایی ده سال ازم کوچیکتره ..کلا خستم خسته از همه جا درمونده و بی حس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبختی ک ب ازدواج نیست... به کارایی ک علاقه داری بپرداز.. ورزش کن. ب خودت برس.. سرحال و شاد باش... 

اعتماد ب نفس داشته باش خودتو نباز

یچیزی هم بگم قصد سرزنش ندارم ولی 5 سال زیاد بود براش وقت گذاشتی یکمم خودت مقصری عزیزم

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

عزیزم متاسفم واسه حسی که داری ولی بخدا تنها بودن بهتر از بودن با آدم بدرد نخوره.خواهشا خودتو سرگرم کن سرکاری برو اگه امکانش هست و جدا شدی لازم نیست همه بدونن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

چرا اکثر ما ایرانیا کل زندگی رو توی ازدواج و رابطه با جنس مخالف و روابط عاطفی میبینیم؟

مردمی که اطراف ما زندگی میکنن روزانه با مشکلاتی ده برابر نشکلات ما دست و پنجه نرم میکنن و هنوز زنده ن

شرایط سختی هست ، حق داری، بهتره به کلاس های یوگا بری با اقوام نزدیک رفت و امد کنی یا با یک مشاور صحب ...

اقوام که کلا از وقتی جدا شدم به زور جواب سلامم و میدن کلیم تیکه میپرونن چون تنها کسی که تو خاندانشون جدا شده منم 

اون مورد اقاعه ی اولی که خاک بریزن تو سرش ولی دومی خب به همه خانوم ها چه مطلقه چه بیوه همه پیشنهاد های زشت میدن و سومی اینکه حالا چرا انقدر اصرار به ازدواج دارین شما؟؟

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

همین که سایه مادر بالا سرته خوشبختی

فکر کن چیزی به اسم ازدواج وجود نداره سعی کن کارای مثبت و مورد علاقه ات انجام بدی ورزش زبان و...

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
چرا اکثر ما ایرانیا کل زندگی رو توی ازدواج و رابطه با جنس مخالف و روابط عاطفی میبینیم؟مردمی که اطراف ...

زنده بودن کافیه؟ آدم همدم میخاد یه آدم حسابی که متاسفانه الان..

اون مورد اقاعه ی اولی که خاک بریزن تو سرش ولی دومی خب به همه خانوم ها چه مطلقه چه بیوه همه پیشنهاد ه ...

من کی گفتم اصرار به ازدواج دارم ..میگم حیرونم نمیدونم چه کنم 

عزیزم متاسفم واسه حسی که داری ولی بخدا تنها بودن بهتر از بودن با آدم بدرد نخوره.خواهشا خودتو سرگرم ک ...

فعلا نقاشی میکشم تو خونه..و شهرمونم کوچیکه هر جا بری سریع آمارتو نمیدونم از کجا در میارن که جدا شدم 

من کی گفتم اصرار به ازدواج دارم ..میگم حیرونم نمیدونم چه کنم

هزارها کار هست و شغل و مهارت و رشته برای یادگیری و هزاران کاس تفریحی و سفر و مسافرت هست میتونین برین ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️