2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه طلسم شده باشیم خودمونو خونمون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 111 پست
تشخیص ندادی زنه یا مرد؟مال من زنه

نه از کجا بفهمم

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودشو بهم نشون داده تو خواب و بیداری هردفه به شکلای مختلفه ولی زنه

من نمیبینمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بازم خداروشکر ک نمیبینی وگرنه اونم ی ترس دیگه رو ترسات اضافه کرده بود

بجاش اینقدر منو میچزونه که نگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ناراحت شدم واستونایشالا درست میشه ، خدا بزرگهاون دنیا هم مهمهواقعا نمیدونم.چرا هرکی بهتره بد سر ...

از  دعای خوبت ممنون آمین

خداگره کارشماو همه دوستان بازکنه همه شادباشیم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
نه چرت گفته سوره قرانه وبرای همینکارم هست شما ۴۰ روز بزار بعد خودت میبینی همه چی رو روال میوفته حال ...

باید هرروز تایم خاصی باشه؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

سوره بقره تا۴۰ روز توخونه بزار. معجزه میکنه امتحانش کن حتما

مممنونم عزیزم میگم توگوشی دانلود کنم بذارم خوبه؟ یاحتما باید صداش خیلی بلند باشه؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

مممنونم عزیزم میگم توگوشی دانلود کنم بذارم خوبه؟ یاحتما باید صداش خیلی بلند باشه؟

خواهش فدات شم ن گوشی تلوزیون اصلا فرق نمیکنه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

از دعای خوبت ممنون آمینخداگره کارشماو همه دوستان بازکنه همه شادباشیم

از من که گذشت ، من دیگه امیدی ندارم

ایشالا واسه شما🖤🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم والا میگفت حالش عجیب ترشده بود

ادم نمیدونه.چیکار کنه، هرکسی یه چیزی میگه والا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از من که گذشت ، من دیگه امیدی ندارمایشالا واسه شما🖤🖤

امیدکجا بودپوکیدم هرشب دورازجونت میگم صبح پانشم راحت شم

مغزم پرافکارو پر دردم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت