2777
2789
dns که بن نمیشه آی پی بن میشه!!!!!مگه dns چی میزنی؟؟ حس میکنم دی ان اسو با فیـلترشکن اشتباه گرفتی چو ...

دوست گلم من خودم سرور می سازم الان می خوای فرق DNS را بگین من با دیتا سرور و اسپید تست  گرفتم نتم از 350mbبر ثانیه رسیده به 35mb فاجعه اس نت من هم همراه اول یه بار وای فای ایرانسل همش رید n واقعا اعصابم خورده هیچ کدوم امروز بدرد نمی خوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا بهتر بود دو سه هفته ای میشه که خیلی کند شده شاید میخوان فیلترینگ رو بردارند 🫢🫢

نه شاید چون فیلترینگ را برداشتند گفتند زیاد خوشحال می شن یه حالی بدیم😂😂😂😂

دوست گلم من خودم سرور می سازم الان می خوای فرق DNS را بگین من با دیتا سرور و اسپید تست گرفتم نتم از ...

بله میخوام برای شما بگم چون فعلا هنوز مفهوم dns رو متوجه نیستید...

برای کاهش پینگ از دی ان اس شکن و یا دی ان اس های رایگان داخلی استفاده کنید...

بعد هم سرعتی که گفتی مطمئینی داخل ایرانه؟؟ 😂😒

پسر خوب 350 مگابیت میشه 43 مگابایت بر ثانیه!!!

من واقعا حرفی دیگه ندارم میون گُپی اومدنت حداقل یچی خوب بگو پسر...

بخدا لازم نیست توی این فضا اینکارارو کنی چون اصلا ارزش نداره 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بله میخوام برای شما بگم چون فعلا هنوز مفهوم dns رو متوجه نیستید...برای کاهش پینگ از دی ان اس شکن و ی ...

دکتر نابغه سرور هام المان هست توجه کن گفتم قبلا این سرعت را داشته و الان اینم زوری داره ۴0 mb قشنگ معلومه نفهمیدی

بله میخوام برای شما بگم چون فعلا هنوز مفهوم dns رو متوجه نیستید...برای کاهش پینگ از دی ان اس شکن و ی ...

و بعد رمانی که خواستم شبکه را متصل کنم وصل نشد چون نت اینجا گنده و سرعت پایین بود دسترسیم بسته شد 

دکتر نابغه سرور هام المان هست توجه کن گفتم قبلا این سرعت را داشته و الان اینم زوری داره ۴0 mb قشنگ م ...

الان که سنتو دیدم و فهمیدم بچه سال هستی واقعا بحثی ندارم...

بیخیال پسر خوب هرچی تو میگی ولی بعنوان کسی که دارم ارشد نرم افزار میخونم برای آینده خودتم میگم حتما یک سرچ راجب حرفات بکنی...

ضرر نمیکنی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی