2777
2789
عنوان

تهوع شدید در بارداری

106 بازدید | 11 پست

من هفته ۹ بارداری هستم کلا نمیتونم غذا بپزم ،امروز تهوع شدید داشتم هرچی میخورم پس میدم ،خانوادم شهر دیگه هستن شوهرم کمک میکنه ولی خانوادش حتی حالمو نمیپرسن اگه مادرم بود اینجا برام غذا می پخت.

سرکارم میرم و میام جالبه خانواده شوهرم زنگ نمیزنن که زنده ای!!!

نه میان خونم نه هیچی کلا خنثی هستن

فقط همکارام هوامو دارن و شوهرم

من هفته۱۲ ام تهوع به حدیه که آبم پس میدم سر اولی تا لحظه آخر تهوع داشتم خیلی بده

من امروز با پسرم هردو ویروس گرفته بودیم از درد زجه میزدیم مادرشوهرم اومد از پله ها رف پشت بوم ولی محل به صدای گریه من و پسرم نداد مادرم ندارم خدا محتاج گرگ بیابون بشه محتاج مادرشوهر نشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بسلامتی تبریک میگم حرص نخور الهی تن خودت سالم باشه بهشون احتیاج نداشته باشیمیشه بگی چه علائمی ...

من موعد پریودم گذشت بعد بی بی چک استفاده کردم تو هفته پنجم و ازمایش دادم

مبارک باشه انشالله به سلامتی این دوران رو میگذرونی؛ حق داری خیلی سخته ولی برات مهم نباشه عوضش همکارات و همسرت هواتو دارن تو هم از این به بعد میفهمی کیا رو باید تو اولویت قرار بدی. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
حس بدی نمیگیری ازشون بعد؟؟؟

والا حس بد رو زمانی گرفتم که با بچه ۲ ماهه مادرم فوت شد من اشک میریختم باهام قهر کردن که صدا گریه هات اذیتمون میکنه ازشون بیزارم فقط مجبورم به تحمل