2777
2789
عنوان

سیاست رابطه🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 48 پست
حرف رو حرفش نزدم هرچی گفت هر توهینی کرد یه لبخند بارش کردم بعدشم سکوووت سعی کرد تو رابطه خیلی گرم با ...

عزیزم درواقع اون داره درموردت این فکرو میکنه وتو دلش میگه بلاخره یکاری کردم زنم هرچی بگم همون بشه😂هرچی بارش میکنم بلخند میزنه و عاشق خانواده م شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درواقع اون داره درموردت این فکرو میکنه وتو دلش میگه بلاخره یکاری کردم زنم هرچی بگم همون بشه😂ه ...

اره بنظر منم درست نیس هر بی احترامی رو تحمل کنی ک بخواد نهایت باهات خوب رفتار کنه بعدش

مگه چی داره این جنس نر که ما بخایم ارزش خودمونو پایین بیاریم هرچیزی تعادلش خوبه اینجوری فقط اعتماد بنفس کاذب بهش میدیم... #زن_برده_نیست

لابد همسرت ذات داشته آدم بوده بعضیا حیونن و پرمدعا و پرتوقع ذات ندارن یکم که گذشت و فهمیدی درست بشو نیستن خودت یه گلدون رو سرش میشکنی یه اردنگی میزنی ماتحتش

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اره بنظر منم درست نیس هر بی احترامی رو تحمل کنی ک بخواد نهایت باهات خوب رفتار کنه بعدشمگه چی داره ای ...

دقیقا همینه مگه من عروسکم بشینم یه گوشه هرچی توهین کرد لبخند بزنم که صاحب طلا و لباس بشم؟من انسانم ناراحت میشم عصبی میشم وهرکسی بهم محبت کنه جواب محبتش و میبینع وبرعکسش.سیاست خوبه ولی معنیش ازبین رفتن غرور و اعتماد بنفس زن نیست

اسی ببخشید تو تاپیکت مینویسم. اگر میدونی کمکم کنی ممنونت میشم. 

خانومای عزیز و اسی جان، شما که سیاست دارید، میشه راهکار بدید من چ کنم ک ازدواج کنم؟ ۳۳/۳۴ سالمه. ظاهرم فکر میکنم خوب_معمولی باشه. هیکلم ولی عالیه (تعریف از خود نباشه) چون همه میپرسن باشگاه میری؟ چ میکنی؟ چقدر هیکلت خوبه و... قدمم بلنده. ولی خواستگار اصلننننن ندارم. تو کل عمرم شاید ۴ تا مثلن خواستگار داشنم اونم بدرد نخور.... هرچله ای بگید گرفتم، نذر کردم... هیچی ب هیچی. تحصیل کرده هم هستم. خدایی نمیدونم چ کنم.

عزیزم درواقع اون داره درموردت این فکرو میکنه وتو دلش میگه بلاخره یکاری کردم زنم هرچی بگم همون بشه😂ه ...

بزار فکر کنه آره حق داره چون اون مسئول زندگیمونه چرا من خودمو اذیت کنم عذاب بدم به حرفش گوش میدم و لذت میبرم اونم شبیه خودم میشه من خودم مهمم برای خودم 

دقیقا همینه مگه من عروسکم بشینم یه گوشه هرچی توهین کرد لبخند بزنم که صاحب طلا و لباس بشم؟من انسانم ن ...

عزیزم من غرورمو دارم شخصیتمو‌ دارم جایگاهمو دارم پس نیازی ندارم بخاطر رفتار کسی ناراحت بشم بخاطر حرف کسی اعصاب آرامش خودمو بهم بریزم ترجیح میدم یه عروسک خوشگل باشم که فقط به خودم برسم