ارد والک کن به اندازه اردت کم کم روغن اضافه کن یکمم جامد بزن
حالت روان که پیداکرد هم بزن و زیرش وکم کن تا سرخ بشه
توهمین فاصله شهدتم اماده کن
شکر و اب بذار جوش بیاد هل وگلابم اضافه کن بذار یه جای خنک سرد بشه زعفران وجدا دم کن جدا اضافه کن چون زعفران داخل شکر واب کمرنگترمیشه
بعد اردی ک گذاشتی رو حرارت هم بزن تا تفت بخوره دورش شروع میکنه حباب های ریز بازهم بزن تا رنگ اردت کم کم شروع به تغییر کنه
نکته مهم اینکه دوست داری حلوات چ رنگی باشه اگ روشن یا تیره دوست داری یه کوچولو ازاردت بردار بریز تو یه بشقاب سفید یکمم زعفرون بزن هم بزن هرموقع که رنگش ودوست داری اول زعفران وبعد شهد واضافه کن تند تند هم بزن تا به خورد هم برن بعدم گهواره تکون بد وحلوای شما امادست