2777
2789

حسرت اونی که هرگز بویی از انسانیت و دوست داشتن نبرده بود! 

کاش ذره ای آدم بود.. کاش ذره ای شرافت داشت.. کاش ذره ای نگاهش رنگ پشیمونی می گرفت.. 

کاش ذره ای می فهمید باهام چیکار کرد! 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
حرف از عشق زدی چیزی که دارویی برا دردش نیست و تنها صبر چیزی که خودم درگیرشم و دارم هم زجر میکشم و ...

بچه ها عشق مثل چراغی پر از نور از دور ولی وقتی نزدیک میشی اون قدر نورش زیاد نیست پس غصه نخورید خدا بهترش و برات در نظر گرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسرت ازادی 

حسرت اینکه یه بار با شوهرم بریم بیرون بعدش دعوا درست نکنه

حسرت تنهایی بیرون رفتن 

حسرت یه سیگار 

مادر یک پسر کوچولو یک ساله😊💖  خیلی ساله تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

حسرت یه جونی 🥺

زندگیم همش حسرته حسرت🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

اونایی که میگن حسرت زندگی با عشقم ؛ من خودم با عشقم ازدواج کردم ؛ ۱۵ ساله پدرم درومده ، ولی همیشه میگم اگه باهاش ازدواج نمی کردم حسرتش تا آخر عمر به دلم می موند و فکر می کردم هن خاصی بوده 😒

حالا من شرایط شما رو نمی دونم ، ولی اگه  چیزی سهمت باشه حتما بهت میرسه، نباشه هم که یه حکمتی داشته 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم