2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسرت اینکه ببینم مادرم از ته دل خوشحاله 😭

حسرت یه بابا 

حسرت داشتن یه خواهر 

حسرت اینکه  اونی که دوسش دارم یه روز بفهمه که یکی بوده اونقدر دوسش داشته که حاضر بوده جونشو براش بده  

حسرت خونه مادرم رفتن به دلم موند. 

چون مادرم بدش می اومد برم خونش. 

بچه کوچیک داشتم همیشه یکسره تو خونه بودم. آرزو داشتم حداقل هفته ای دو ساعت برم خونه مادرم.

مادرم پسرش را دوست داشت. و یکسره از پسر و عروسش پذیرایی می‌کرد. 

بچه هام  عقده ای شدند.  خونه مادربزرگ نرفتن. 

منم ولی باید ادامه داد باید یه کاری کرد که حال خودمون خوب باشه،سخته ها ولی باید بتونیم و بشه 🥲

من تا میام کاری کنم ک بشه باز شوهرم همه چیزو خراب میکنه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
می‌دونم اما باید تلاش کرد خیلی هم باید تلاش کرد یا رها کن همسرت رو برات مهم نباشه حرفاش

اینقدر توهین میکنه ک نمیشه بیخیال بود الانم افسرده نشستم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
اینقدر توهین میکنه ک نمیشه بیخیال بود الانم افسرده نشستم

افسرده بودن چیزی رو درست نمیکنه حتی برعکس باعث خراب تر شدن ماجرا میشه  

اگه افسرده بشی خودتون شاهد هر روز بد تر شدن  میشین تا جایی میرحسین که میگن بزار خودمو از این زندگی راحت کنم 

ولی اینو بدونین خیلی از چیز ها حتی ارزش فکر کردن هم ندارن  

من خودم تو خانواده دیدم هر وقت میام  ناراحت بشم یا هرچی میگم  این حتی ارزششو نداره 

به خودتون بیاین و افسردگی رو از خودتون دور کنید 

برای خودتون ارزش قائل بشین و توکل به خدا کنید که جز خدا احدی توانایی کمک  به ما رو نداره همه ما خدایی رو داریم که هر آن  بخوایم با آغوش باز مارو پذیرا هست 

انشاالله زندگی تون خوب بشه جوری که حتی به ذهنتون هم خطور نمی‌کرد که اینقدر  ایام به کامتون شده  ❤️