2777
2789
عنوان

کیا فیلم کیک محبوب من رو دیدن🤔راجب علت مرگش

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بی محتوا نبود فیلمه؟اخه ینی چی چه معنی داشت

مگه تو ایران فیلم باید محتوا داشته باشه؟

همین که هنجار های جامعه رو بشکنه همه می‌افتن دنبالش ببیننش

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
بله پیری برای منم هست حرفم چیز دیگه ایه میگم ی شبه یه پیرمردو پیدا کرد ک باهاش بخوابه ادم حالش بد می ...

اینکه آره مسخره بود توخیابون پیداش کردآورد بیامن تنهام

باچه اطمینانی روچه،حسابی

باورم نمیشه زن سالم همچی حماقتی کنه

کسی انقد احتیاج داشته باشه خلاصه پیدامیشه، ازدواج کنه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اونایی که فقط فیلمو میبینن:مشروب خوردن خب رقصیدن خب خوابیدن خب چه بی معنیولی یکی اینکه به دختره کمک ...

کسی نمی گه حق زندگی ندارن ولی قبول کن ی چیزایی تابوععه تو مملکت ما مثه مشروب و این جور روابط . خب ملت هم راجب تنهاییشون می گن هم راجب ابعاد دیگش. 

من اصلا از کار کارگردان خوشم نیومد ففط برای جلب توجه خارج فیلم ساخته بود ‌وگرنه کسی تو خونه اش هرکار ...

خودفیلم داستانش خوب بود

خوب ساخته نشد

بد پیش رفتن توخیابه،کیس،پیداکنی،توان،سن؟

بعدآخرشم چال کنی توحیاط انقد سم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
کسی نمی گه حق زندگی ندارن ولی قبول کن ی چیزایی تابوععه تو مملکت ما مثه مشروب و این جور روابط . خب مل ...

عادت کردین ببینین زنا تو خونه با چادر می‌گردن شال تا پیشونی واسه همین تابو میدونین و جمع نبندین همه تابو نمیدونن ممنون 

اونایی که فقط فیلمو میبینن:مشروب خوردن خب رقصیدن خب خوابیدن خب چه بی معنیولی یکی اینکه به دختره کمک ...

خیلیان سن بالان  بچه دارن

ازدواج میکنن،،تنهانباشن،،،وو

درستش اینه

نه که جوگیرشی بری ازخیابون ،،  

عادت کردین ببینین زنا تو خونه با چادر می‌گردن شال تا پیشونی واسه همین تابو میدونین و جمع نبندین همه ...

میگه زیاده،روی بده

حدومرز باید داشته باشه،آدم درحین،راحت بودن،باید خط قرمز داشت ولنگارنبود

اوکی؟؟؟

عادت کردین ببینین زنا تو خونه با چادر می‌گردن شال تا پیشونی واسه همین تابو میدونین و جمع نبندین همه ...

اوووووه

عزیزم 

کمی حرفه ای نقد کن که بگم اره

واقعا داستان قویی نداشت

دوست داشته یه چیزی بگه ولی ضعیف عمل کرده

با یک پایان بندی هول هولکی