nafas908 مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4305 عنوان کیا فیلم کیک محبوب من رو دیدن🤔راجب علت مرگش | مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 108 پست علت مرگش به خاطر مصرف همزمان قرص و مشروب بوده؟🤔امروز تازه دیدمش یهو افتاد مرد مرده🤦اینم شانسش😂🤦 دیروز | 19:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکزیبارو عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 5233 اآره عقلش نرسید؟پرستاربوده مثلاخب طرف نخوردست یهوانقد بهش دادی نوشابه زیاد اذیت میکنه،چه برسه،،،، دقیقا مثلا یه زن تحصیلکرده بود ولی خیلی چهره بدی ازش نمایش داد
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 19523 ترجیح دادم وقتمو براش نذارمهمین اسپویل ها رو خوندم و همه چیش دستم اومددر همین حد کافیه
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 4014 ولی بی محتوا نبود فیلمه؟اخه ینی چی چه معنی داشت مگه تو ایران فیلم باید محتوا داشته باشه؟همین که هنجار های جامعه رو بشکنه همه میافتن دنبالش ببیننش ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
تیییینا عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 761 اونایی که فقط فیلمو میبینن:مشروب خوردن خب رقصیدن خب خوابیدن خب چه بی معنیولی یکی اینکه به دختره کمک کرد امروزی بودنش و اینکه پیرمرد و پیرزن ها حق زندگی دارن
تیییینا عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 761 ترجیح دادم وقتمو براش نذارمهمین اسپویل ها رو خوندم و همه چیش دستم اومددر همین حد کافیه دیدگاه بقیه متفاوته
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9937 بله پیری برای منم هست حرفم چیز دیگه ایه میگم ی شبه یه پیرمردو پیدا کرد ک باهاش بخوابه ادم حالش بد می ... اینکه آره مسخره بود توخیابون پیداش کردآورد بیامن تنهامباچه اطمینانی روچه،حسابیباورم نمیشه زن سالم همچی حماقتی کنهکسی انقد احتیاج داشته باشه خلاصه پیدامیشه، ازدواج کنه آذین،ن هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
nafas908 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4305 اونایی که فقط فیلمو میبینن:مشروب خوردن خب رقصیدن خب خوابیدن خب چه بی معنیولی یکی اینکه به دختره کمک ... کسی نمی گه حق زندگی ندارن ولی قبول کن ی چیزایی تابوععه تو مملکت ما مثه مشروب و این جور روابط . خب ملت هم راجب تنهاییشون می گن هم راجب ابعاد دیگش.
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9937 من اصلا از کار کارگردان خوشم نیومد ففط برای جلب توجه خارج فیلم ساخته بود وگرنه کسی تو خونه اش هرکار ... خودفیلم داستانش خوب بودخوب ساخته نشدبد پیش رفتن توخیابه،کیس،پیداکنی،توان،سن؟بعدآخرشم چال کنی توحیاط انقد سم آذین،ن هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
تیییینا عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 761 کسی نمی گه حق زندگی ندارن ولی قبول کن ی چیزایی تابوععه تو مملکت ما مثه مشروب و این جور روابط . خب مل ... عادت کردین ببینین زنا تو خونه با چادر میگردن شال تا پیشونی واسه همین تابو میدونین و جمع نبندین همه تابو نمیدونن ممنون
nafas908 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4305 عادت کردین ببینین زنا تو خونه با چادر میگردن شال تا پیشونی واسه همین تابو میدونین و جمع نبندین همه ... باشه بای
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9937 اونایی که فقط فیلمو میبینن:مشروب خوردن خب رقصیدن خب خوابیدن خب چه بی معنیولی یکی اینکه به دختره کمک ... خیلیان سن بالان بچه دارنازدواج میکنن،،تنهانباشن،،،وودرستش اینهنه که جوگیرشی بری ازخیابون ،، آذین،ن هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
تیییینا عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 761 خیلیان سن بالان بچه دارنازدواج میکنن،،تنهانباشن،،،وودرستش اینهنه که جوگیرشی بری ازخیابون ،، دیگه بدبخت انقد تنها بود اینطوری شده بود
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9937 عادت کردین ببینین زنا تو خونه با چادر میگردن شال تا پیشونی واسه همین تابو میدونین و جمع نبندین همه ... میگه زیاده،روی بدهحدومرز باید داشته باشه،آدم درحین،راحت بودن،باید خط قرمز داشت ولنگارنبوداوکی؟؟؟ آذین،ن هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 19523 عادت کردین ببینین زنا تو خونه با چادر میگردن شال تا پیشونی واسه همین تابو میدونین و جمع نبندین همه ... اوووووهعزیزم کمی حرفه ای نقد کن که بگم ارهواقعا داستان قویی نداشتدوست داشته یه چیزی بگه ولی ضعیف عمل کردهبا یک پایان بندی هول هولکی
تیییینا عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 761 میگه زیاده،روی بدهحدومرز باید داشته باشه،آدم درحین،راحت بودن،باید خط قرمز داشت ولنگارنبوداوکی؟؟؟ ببخشید با کارگران تماس میگیرم اصلاح کنن