2777
2789

سلام  

میگن پشت هر شری خیری هست درسته کاملا 

من ماه ها بود منتظر بچه بودم اما نمیشد دروغ چرا هر بار هن کلی ناراحت میشدم 

و البته ناگفته نمونه در طی هنون ماه ها هم مورد بی مهری از سمت شوهرم میشدم و هر سری در آرزوی طلاق بودم 

حالا اینا به کنار بحث من همین ماهه

این ماه اوایل چندبار رابطه داشتیم بدون جلوگیری 

منم چون باردار نمیشدم مهم نبود واسم 

شوهرم در کل مرد بدی نیس ولی با من رفتار درستی نداره یعنی ارزشی واسه من قائل نیست 

تو همین ماه خیلی سر چیزای بیخود بد و بیراه گفت بهم و اشکمو در آورد و من فقط تو فکر خلاص شدن از دستش بودم

بعد همون دو سه بار رابطه دیگه اجازه ندادم و از ترس یک هفته ای تو هر غذایی زعفرون ریختم 

تا گذشت و آخرای ماه واسه شوهرم مشکلی پیش اومد مجبور شد عمل کنه

و اون مدت خانوادش هواشو نگه نداشتن زیاد 

یک هفته تمام تو خونه موندم بهش رسیدم هر غذایی که واسش مفید بود پختم نصف شب چند بار بیدار شدم داروشو دادم

حتی خودش فکر میکرد بخاطر ظلم هایی که در حق من کرده اینطور شده و اون مدت اذیتم نکرد 

منم یکم دلم باهاش صاف شد 

تا اینکه اون رفت واسه چکاب و منو برد خونه مادرم 

و بخاطر دلایلی خود شگفت یکی دو روز بمون اونجا بعد میام دنبالت 

اون مدت من نگرانش بودم و بی تاب بودم

و پریودمم چند روزی بود عقب افتاده بود 

و اینبار خوشحال بودم حامله شدم ولی ترس داشتم از شوهرم از رفتاراش از آیندمون

خلاصه گذشت بعد دو سه روز من برگشتم خونمون 

و اینبار دیدم شده همون سگ سابق 

اونقدر توهین کرد که نگم تو دو روز 

یبار میگفت رفته بودی از دستت راحت شده بودم باز اومدی اعصاب منو بهم بریزی 

یبار جلو خواهرش داد میزد سرم 

یبار به فامیلام فحش میداد 

دیگه از دستش نصف شب پا شدم رفتم تو اتاقی که مثل سردخونه سرده فعلا بخاری نزاشتیم 

دو تا هم پتو کشیدم سرم ولی فایده نداشت

صبح یه دردی اومد سراغم از مرگ بدتر 

و شوهرم باز تو اون حالم ول کنم نبود ازم کار میکشید و توهین میکرد 

و بعد کلی درد کشیدن آخر سر خونریزی کردم 

و دوسه تا قرص خوردم تا یکم دردش آروم شد 

اولش گریه کردم و غصه خوردم که حامله نبودم یا سقط شده 

ولی الان میفهمم به صلاح نبوده و همش بخاطر آدم نبودن شوهرمه و اذیت هاش نسبت به من 

باورتون میشه جلو یه خواهرش انقدر مسخرم کرده خواهرش دیگه ارزشی واسم قائل نیست چیزی بگم سریع میتوپه بهم و مسخرم میکنه و اصلا به حرفام اهمیتی نمیده 

و من میدونم این حاملگی واقعی بود با اینکه بی بی چکم منفی شد 

ولی اینسری مثل پریودی نیست زیاد 

تازه امروز یچیزایی شبیه نطفه ازم اومد 

انشالله خدا سریع تر مسیر روشن زندگی منو هم بهم نشون بده

واسم دعا کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر حالت در طول روز متغیره 

همین امروز هم بچه سقط کردی ،هم پریود شدی، هم درمورد اسم بچت اختلاف نظر پیدا کردید

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
پریود شدم خودم فکر میکنم سقط بوده

نه گلم ،اصلا بچه ای نبوده .شما فقط پریود شدی، احتمالا بخاطر پریودی ،روحیت حساس شده

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

با این اوصاف بچه ایی نیارین لطفا

این آقا نه آمادگی پدر شدن داره نه شما آمادگی مادر شدن

اون بچه فقط باید بیاد دعوا های شما رو تماشا کنه و شاهد تحقیر شدن مادرش توسط پدرش باشه 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

با این اوصاف بچه ایی نیارین لطفااین آقا نه آمادگی پدر شدن داره نه شما آمادگی مادر شدناون بچه فقط بای ...

میگم که بچه نمیخواستم بعد فکر کردم حامله هستم خب خوشحال بودم 

آخه ۵ روز عقب انداخته بودم

نه بابا دختر خوب ،دلیل نمیشه 

شما حتی بی بی چت هم مثبت نشده ،چطوری سقط شده