2777
2789

@niniyar_5    

نی نی یار تعلیق کنید لطفا

نمیدونم الان چطوریاست تعلیق کاربری

یه نفر برام توضیح بده 🤌🏻

قبل از رفتن بهتون بگم

سر تاپیک مشهد 

خیلی سعی کردم صبورانه جواب بدم

اما بعضی کامنت ها

حتی توهین ناموسی هم داشتن 

توهین به قومیت ها و خیلی‌ چیزای دیگه...

صبرم تموم شد

که ترجیح دادم قفل کنم و بترکونم

ولی با این کلی خوش گذشت و خندیدم 

اما هنوزم زبونتون تند و تیزه😁😁😁

گاهی وقتا نیاز دارم زبونم مثل بعضی از نی نی سایتی ها باشه 

قیژ قیژ قیژ🐍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعلیق کاربری یک ساله ست درسته؟

نمی دونم والله از چی صحبت میکنید الان خودتون می خواید تعلیق شید یا کس دیگه تعلیق شه😐

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

نه فکر نکنم کدوم تاپیک رو میگی ؟ همونی که گفته بود تو مشهد خاستگار پیدا شد برام؟

ندیدم ماجرا چیه؟!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

ندیدم ماجرا چیه؟!

منم درست نخوندمش چن خط رو خوندم گفته بود توی مشهد توی خیابون یه زن اومده منو برای کسی خاستگاری کرده بعدش توی یه خیابون دیگه بازم یکی دیگه اومده منو خاستگاری کرده و از این حرفا 

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

ندیدم ماجرا چیه؟!

هیچی بابا 

گفتم تو مشهد هزارتا خواستگار برام پیدا شده

نی نی سایتی ها یه تیکه های بامزه ای انداختن اصن نگم 

تهشم عکس گذاشتن و دور هم خندیدیم

این وسط چندنفر چندتا تیکه ی قومیتی و ناموسی انداختن 

من زدم همه چی رو حذف کردم

خودوم عزیزوم

ماجرا چی بود ک ب دعوا کشید حالا چرا خودزنی میکنید واسه چی تعلیق شی اخه ولش بیخیال

منم درست نخوندمش چن خط رو خوندم گفته بود توی مشهد توی خیابون یه زن اومده منو برای کسی خاستگاری کرده ...

اکی مرسی ک تعریف کردی واسم خیر ببینی🙏😊🙂🙃🙂