2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه  ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ان شاء الله عزیزم همین امسال 😉💕😍

عه سلام ,😂😂 ان شاءالله عزیزممم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تو رو خدا و جون چهارده معصوم قسمت میدم به خدا بگو انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم هر ظلمی و بدی ...

برات آیت الکرسی و نادعلی کبیر میخونم و توحید و حمد

ولی دعا نکن که اونا هم گرفتار بشن خدا همه چیزو میبینه و هرکسی رو به سزای عملش میرسونه فقط بگو خدایا گرفتاریم رو برطرف کن اونا رو هم به راه راست هدایت کن همین❤️