2777
2789
گلم انشالله ک ب زودی باردار میشی ی بچه سالم و صالح من این بارداریم دقیقا ی روز بعد پریودی بود و همون ...

ااا چه جالب

منم از پریودم دارم اقدام میکنم انشالله که خدا بخواد و بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یکی هم ب من گفت همینومنم گذاشتم شب یلدا ب بقیه اطلاع بدم

من که موندم گفتم شاید روز مادر یه پست بزارم اینستا همه متوجه میشن دیگه ، شوهرم میگه پس بزار اول به مادربزرگامون بگیم بعد 

گفتم حالا تا اون موقع

من که موندم گفتم شاید روز مادر یه پست بزارم اینستا همه متوجه میشن دیگه ، شوهرم میگه پس بزار اول به م ...

منم میخوام استوری بزارم شب یلدا دیگه پناه بر خدا

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم هستم۱۹ هفته ام

منم نوزده هفته ام گلم حرکات رو زیاد حس می‌کنی یا کم من همش استرس دارم که کم حس میکنم فردا میرم بهداشت واسه شنیدن صدای قلبش

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
سلامت باشی گلی بله پسرهبچه دوممه ی گل دخترم دارم

بسلامتی عزیزم 

دخترتون چند سالشه؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

من چی بگم که تکلیفم معلوم نیست ۹ روز از موعدم گذشته دیروز آز دادم بتا ۲۱ بود گفت مشکوکه نه منفیه نه مثبت ۴ روز دیگه دوباره بیا خیلی میترسم خارج از رحمی باشه علائم خاصیم ندارم 

اکیپ سوگلی های سایت#

من هفته پیش ۶ هفته و دو روز بودم صداشو نشنید ینی نوشته فتال هرت واضحی دیده نشد گفت زوده هشت هفته بیا

منم پنج هفته پنج روز فتال ندید . سابقه سقطم داشتم برگشتم دیگه هفت هفته و یک روز زفتم .. قلب شنید . بهم دارو داد . دو هفته دیگه باز برم

منم نوزده هفته ام گلم حرکات رو زیاد حس می‌کنی یا کم من همش استرس دارم که کم حس میکنم فردا میرم بهداش ...

والا من برا بچه اولم از ۱۸ هفته تازه آروم آروم حرکاتش رو حس کردم

ولی برا این از ۱۷ هفته ی چیزی مث نبض حس میکنم ولی هی روز ب روز شدتش بیشتر میشه ولی دائم نیس مثلا روزی چند بار

بهداشت ب من گفت از۲۸ هفته میتونی تو بهداشت صدا قلبشو بشنوی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40