2777
2789
سلام خانوما تبریک میگم بهتون، من پارسال دخترمو از دست دادم خیلی دوست دارم باردار بشم واسم دعا کنید ا ...

عزیزم انشالله خدا هر چی زودتر دامنتو سبز کنه ❤️❤️ 

بله چرا نشه ! من علائم نداشتم

۳۱ هفتمه دارم جون میدم بارداری دوممهسرما هم خوردم متنفرم از بارداری کاش خواب باشم بیدار شم ببینم بار ...

وای عزیزمم انشالله زود زود خوب بشی و راحت فارغ بشین 

❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب سلامتی گلم شکمت دراومده ؟؟من ۱۹ هفته ام داره کامل میشه شکم ندارم هیچولی حرکتاشو قشنگ حس میکنم

سلامت باشی نه خیلی مشخص نیست ، چون فامیل نمیدونن اصلا متوجه نمیشن که باردارم  

۳۱ هفتمه دارم جون میدم بارداری دوممهسرما هم خوردم متنفرم از بارداری کاش خواب باشم بیدار شم ببینم بار ...

عزیزم دیگه آخراشه 

سرماخوردگی کلافه میکنه آدمو

جنسیت بچه هاتون چین؟؟

طبیعی هستید یا سز؟؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی نه خیلی مشخص نیست ، چون فامیل نمیدونن اصلا متوجه نمیشن که باردارم

منم شکم ندارم کسی متوجه نشده تازه میخوام شروع کنم آروم آروم بگم 

میدونی مثلا یهو میترسم یهو بگم ۶ ماهمه آدم خیلی تو چشم میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم شکم ندارم کسی متوجه نشده تازه میخوام شروع کنم آروم آروم بگم میدونی مثلا یهو میترسم یهو بگم ۶ ماه ...

من که به خودم باشه میزارم چهل روز بعد دنیا اومدنش میگم ولی مادرشوهرم و خواهر شوهرم میگن بعدا باور نمیکنن بچه خودته😅

ممنونم

گلم انشالله ک ب زودی باردار میشی ی بچه سالم و صالح 

من این بارداریم دقیقا ی روز بعد پریودی بود و همون موقع هم گرفته بود در واقع تخمک گذاریم جا بجا شده بود بدون علامت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که به خودم باشه میزارم چهل روز بعد دنیا اومدنش میگم ولی مادرشوهرم و خواهر شوهرم میگن بعدا باور نم ...

آره یکی هم ب من گفت همینو

منم گذاشتم شب یلدا ب بقیه اطلاع بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40