انشالله عزیزم همین که علائم داری کلی نشونه خوبیه 😍😍
اره به شوهرم میگم مادر خیلی عجیب غریبه درد میکشم خوشحال میشم میگم حتما هست که من سینه هام انقدر درد داره
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم عزیزم همچنین نی نی شما رو انشالله سالم بغلش بگیری
قربونت برم انشالله شماهم سالم و به موقع بغلش کنی🥰
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂
سلام خانوما تبریک میگم بهتون، من پارسال دخترمو از دست دادم خیلی دوست دارم باردار بشم واسم دعا کنید این ماه شده باشه، یه سوال ممکنه تخمک گذاری بدون علائم باشه؟ ترشح باید زیاد باشه؟