2777
2789
عنوان

بودن با تو تنها تمنای دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 8824 بازدید | 1340 پست

سلام عزیزان مهدوی🥰😚به تاپیک آقا خوش آمدین❣️😍🌼

نشانه امروز خدا برای شما که اهل دلید ...👇

✨أيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلَادُكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

اموالتون،بچه هاتون ،تجارت تون ،خونه هاتون ،شغل تون ، موقعیت اجتماعی تون ،سیاسی تون ،همسر تون ..

شما رو از یاد خدا ،انس با خدا غافل نکنه ...

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

دوست داشتید صفحه اول رو بخونین 🥰

@golzebaman      @asrinam      @شیر_کاکائوکیک      @علیانم      @najmekhatoon    

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

﷽سلام عزیزان مهدوی🥰😚به تاپیک آقا خوش آمدین❣️😍🌼نشانه امروز خدا برای شما که اهل دلید ...👇✨أيُّهَا ...

سلام دوست عزیز قبول باشه🌹🌹🌹🌹

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
﷽سلام عزیزان مهدوی🥰😚به تاپیک آقا خوش آمدین❣️😍🌼نشانه امروز خدا برای شما که اهل دلید ...👇✨أيُّهَا ...

التماس دعا

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

سلام عزیزم. ممنون بابت این پست. واقعا منو به فکر برد این آیه. 💖

لطفا برای پدر تازه در گذشتم دعا بفرمایید .ممنون میشم 🙏🙏

سلام عزیزم خیلی ممنونم که منو دعوت کردین انشالله به حق خدایی که یکی از اسم‌هاش دلیل المتحیرین هست، شما و خانوادتون سربلند و عاقبت بخیر و حاجت روا باشید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

سلام ممنون که ازمن یادکردی التماس دعا. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

✨أيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلَادُكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

اموالتون،بچه هاتون ،تجارت تون ،خونه هاتون ،شغل تون ، موقعیت اجتماعی تون ،سیاسی تون ،همسر تون ..

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

@آهوووووووو    

@abjitoonam    

@مامان_پسرکوچولو    

@کلمپهههههه    

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ممنون از دعوتت عزیزم 💜

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

@macanband    ‍ 

@روما6170    

@ketii    

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

سلام امام زمانم 

سلام ای امام مهربانم🌹

صبحی دگر می آید ای شب زنده داران 

از قله های پرغبار روزگاران ....

از بیکران سبز اقیانوس غیبت 

می آید او تا ساحل چشم انتظاران ...

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....