2777
2789
عنوان

بودن با تو تنها تمنای دلم

7973 بازدید | 1305 پست

وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖

تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌تمنای دلم می‌شود.

🔅پدر جـ💚ـان!وای که چه بی‌اندازه می‌خواهمت…

پدرجان دلتنگ آن لحظه هستم که ندای انأ المهدی(من مهدی هستم)در جهان طنین انداز می‌شود.

آن لحظه ای که سر از پا نشناسیم و به همگان بگوییم

این همان وعده محقق شده خدای ماست😍

🌼پدرجان میایی و چهره غمزده مظلومان عالم را با آب محبت میشویی.. 

پدرجان می آیی و به مبارکی هر قدمت گلی زیر پایت می‌روید.. 

میایی و روشنـای عدالـت و گرمـای عشـق،مهمان خانه مان میشود ...

چیزی نماند که روز وصال یار سراید

رأیت من هضبات الحمی قباب خیامی

✨ختم صلوات داریم پست اول ✨

🍁با نوشتن سلام_امام_زمانم#   و گذاشتن عکس یا مطلب مهدوی در ثواب تاپیک سهیم باشیم🤗

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

ختم صلوات 👇🏻

فایده دعا برای سلامتی و ظهور حضرت 

۱ حضرت صاحب الزمان علیه السلام در حق دعا کننده دعا می‌کند .ایشون اهل جبران هستند ،حالا شما ببنید دعای مستجاب حضرت در حق دنیا و آخرت شما چه میکنه ..🤲

۲ -شفاعت، حضرت در قیامت شامل حال او میشود..

سلام عزیزان مهدوی 

ختم ۱۴۰۰۰ صلوات به نیت سلامتی و ظهور حضرت داریم 

هر چقدر تمایل داشتید همینجا اعلام کنید لطفا🥰

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

آیت الله مجتهدی تهرانی(ره) :

👌 گفتن ذکر «« لا اله الا الله »راحت است اما در نامه اعمال، سنگین است.

سُرب دیده اید؟ سُرب فلزی سنگین است . فلزی سنگین است. قدیم، حمالۍ سرب حمل می کرد و هِن و هِن می کرد. من گفتم این چی حمل می کند که این قدر نفس نفس مۍزند.

گفتند سرب حجمش ڪم است، اما سنگین است. در روایت آمده است « لا اله الا الله »ثمن   بهشت است.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🎙استاد شجاعی

✘ به آینده نزدیک جهان نزدیک می‌شویم!

تمام قوانین و ضوابط این جهان، با قوانین امروز ما کاملاً #متفاوت است!

خود را برای این آینده نزدیک آماده کنید!

«دستتون رو چند لحظه روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید» 

https://uupload.ir/view/دولت_واحد_جهان_725r.mp3/

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

خودتو بیمه‌‌ ی امام زمان کن... 

تکان میخوری بگو  یا صاحب الزمان ،
می نشینی بگو  یا صاحب الزمان ، 
برمی‌خیزی بگو   یا صاحب الزمان ،

صبح که از خواب بیدار میشوی مؤدب بایست و صبحت را با سلام به امام زمانت شروع کن و بگو آقا جان دستم به دامانت خودت یاری ام کن،
شب که میخواهی بخوابی اول دست به سینه بگذار و بگو«السلام علیک یا صاحب الزمان »

شب و روزت را به یاد محبوب سر کن که اگر اینطور شد,شیطان دیگر در زندگی تو جایگاهی ندارد،دیگر نمیتوانی گناه کنی،دیگر تمام وقت بیمه امام زمانی...

و خود امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده است:

که در حیرت دوران غیبت فقط کسانی بر دین ثابت قدم می مانند که با روح یقین مباشر و با مولا و صاحب خود مأنوس باشند . 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

✅ فرزندانمان را

با وجود حضرت_ولیعصر(عج)

در همین دوران خردسالی، کودکی و نوجوانی مأنوس و آشنا کنیم.

با بچه ها برای سلامی بابای مهربونمون صلوات بفرستیم

این هم قصه شبانه بچه های یاوران مهدوی 🥰🌿

این داستان«هیرو قهرمان »

👇🏻🦋

https://uupload.ir/view/هیرو_thdkhg_zkp.mp3/

با زدن روی این هشتک میتونید قصه های بیشتری رو ببینید👇🏻😍

کارخونه_قصه_ها#  

مهدی_یار_کوچک#

👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل)

همانا امام ،همدم (انس گیرنده ی مهربان)،رفیق (دوستی که مشکل گشایی میکند)،پدری دلسوز ،و برادری که تورا پاره ای از خود می داند، می‌باشد .

(مسند الامام الرضا علیه السلام / ج ۱ ص ۶۹)

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

📌 جدید یا تجدید؟

📖 عده‌ای می‌گویند امام زمان، قرآن و دین جدیدی می‌آورد و به حدیث «إِذَا خَرَجَ يَقُومُ بِأَمْرٍ جَدِيدٍ وَ كِتَابٍ جَدِيدٍ وَ سُنَّةٍ جَدِيدَةٍ وَ قَضَاءٍ جَدِيد...»*۱ استناد می‌کنند اما واقعیت چیست؟

❌ این شبهه زمانی به‌وجود می‌آید که معنایِ واژگان عربی را به همان معنای رایج در محاورهٔ فارسی برداشت کنیم. «جدید» در فارسیِ محاوره‌ای یعنی تازه و نو، در حالی که معنای آن «دوباره» است و عرب‌ها باز‌گرداندن چیزی که تغییر کرده است به همان حالت اول را جدید یا تجدید می‌گویند.

🔰 پس احیا کردن و احیای دوباره به نوعی تازه کردن است و ما در فارسی، «جدید» را تازه ترجمه می‌کنیم و گمان می‌کنیم که جدید یعنی چیزی دیگر. در نتیجه، منظورِ روایت این است که امام زمان تمامی معارفی که تحریف شده، بدعت‌هایی که ایجاد شده، احکامی که تعطیل شده، برخی از سنت‌ها و سیرۀ پیامبر که تغییر یافته و قضاوت‌هایی که بر مبناهایی دیگر تغییر یافته است را دوباره احیا می‌کند و به اصلِ آن باز می‌گرداند.

👈 از امام محمد باقر از سیرهٔ حکومتی حضرت مهدی سؤال شد، حضرت فرمود: «آنچه از آثار بدعت و گمراهى قبل از وى بوده است منهدم مى‌کند، چنان‏كه پيامبر اساس جاهليت را منهدم كرد. آن‏گاه از نو اسلام را مى‌سازد.»*۲

📚 ۱- امام محمد باقر، الغیبة‌‌النعمانی، ص ۲۵۵

۲- الغیبة‌‌النعمانی، ص ۲۳۱

پرسش_و_پاسخ_مهدوی#  

سلام_پدر_مهربانم#  

💔 حسرتی به دل‌هایمان مانده برای دیدنتان؛ قلب‌هایی بی‌قرار مانده برای آمدنتان؛

به خدا که این روزها فهمیده‌ایم به این طبیب و آن طبیب رو زدن،تنها عمق جراحت را بیشتر می‌کند.

درد ما یک درمان دارد و آن شمایید،

ای حضورتان مرهمی بر زخم‌های عالَم!

⚠️ کاش ماسک های فراموشی را برمی داشتیم تا در هر دیدار ، یاد شما را به صورت واگیر دار به یکدیگر انتقال دهیم ، یاد و نام شما تنها اتفاقی است که هر چقدر پخش شود آسوده تر می شویم ...

🙏 کاش این شب‌های فراقمان یک روز سحر شود.....

🙏کاش روزی این زمینِ خالی از حیات با قدم‌های شما جان بگیرد. 

جهان از اضطرار،لبالب است و منتظرانت لحظه شمار و امیدوار که ثانیه ثانیه‌ی غیبت،بر سر وفای به عهد شما سپری شود. 

چرا که قلب‌هایمان به ما وعده می‌دهند، چیزی تا ظهورتان باقی نمانده.