2777
2789
عنوان

من یه خانم شاغلم و اینو یه امتیاز ویژه میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6817 بازدید | 328 پست
صحبت های شما کاملا درسته آرزوی موفقیت های روز افزون برات دارم

ممنون از شما خانم خوش قلب

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
اسی منم خیلی درس خوندمدوران راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان بودمالبته نه از اون بچه سوسولا که هزارتا کل ...

امیدارم یه روزی جایی بایستی ک حال دلت خوب باشه عزیزم . حتما اون همه تلاش و زحمتت باعث شده شما یه خانم خانه دار باشعور و یه مادر با فرهنگ برای بچه هات بشی 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله برای همین گفتم هر کاری ارزش نداره اگه یه کاری سبک باشه روح و جسم زن توش خسته نشه خیلیم عالیه مثل ...

کسی که میره سرکار شرایتشو میسنجه بازم اگه بحث نیاز مالی باشه بره با شرایط سخت بهتره تا گدایی کنه از بقیه البته منظورم شوهر نیس 

چقدر با عقده حرف زدیمن فارغ التحصیل دانشگاه بهشتیممعدل الفبسیار درس خون۵ سال سابقه کار دارمالان بخاط ...

عزیزم من سر کار سنگین و کشاورزی و کارگری نمیرم ک دستام زمخت بشه ! هرچند اون خانمایی ک کارگری هم میکنن بسیار محترم و شیرزن هستن . 

من بدو بدو ندارم . از نظر خودمم مثل یه پرنسس زندگی میکنم . سنگین ترین چیزی هم ک سرکار دستم میگیرم خودکار و مهر و کاغذه . ساعت کاریمم از ۶ صبح تا ۵ بعدازظهر نیست ک از کار و زندگی بیفتم . اعصاب خوردی و داد و بیداد و سر و کله زدن با هر آدمی رو ندارم . 

جایگاه یه زن خونه نشینی و تربیت بچه و این کارا نیست . جایگاه زن اون جائیه ک خودش حالش خوبه . یکی تو خونه حالش خوبه یکی سرکار. 

عزیزم مگه قراره تو معدن کار کنهشغل ایشون یه شغل رسمی و اداری و کم دردسرهاز اونجایی که تایم کاریش کمه ...

وقتی داشتم پست اون خانم رو میخوندم یه نگاهی به دستام کردم ببینم زمخت شدن یا نه 

شغلت چیه؟؟خوش به حالت هم شوهر خوب و پولدار داری هم خودت شاغلیلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم ...

من سردفترم 

عزیزم من از یه خانواده معمولی بودم با وضعیت مالی متوسط . خودمم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم . بخاطر همین سختی شب و روز درس خوندم ک خیلی چیزا برام حسرت نشه . اگه الان در این جایگاه بخاطر زحماتی بوده که یه زمانی کشیدم 

پدرشوهرمم وضعیت مالی خیلی خیلی خوبی داره اما شوهر من از ۱۶ سالگی رفتی سرکار . پیش یه نجار کار کرده بعد رفته برای یادگرفتن کابینت سازی و تا الان رسیده به این جایگاهی ک داره . در حالی ک میتونست با پول باباش راحت و بی دردسر تفریح کنه و ولخرجی کنه و اصلا ب خودش زحمت نده بره دنبال یه کاری

شما بچه هاتون چندسالشونه؟

من بچه ندارم عزیزم

خانم های خانه دار داخل اجتماع نیستن عجب این اجتماع میگین یعنی چه اتفاقا خانم خانه دار بیشتر داخل اجت ...

منظورم از اجتماع جامعه ی خرید و مهد رفت و آمد مهد و مدرسه نیست

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

من نمی‌رسم نظرات دوستان رو بخونم.فقط بگم،من خودم به چند دلیل شاغلی رو انتخاب کردم ،یکی اینکه دوست داشتم بین مردم باشم ،انرژی می‌گرفتم از مادرا وشاگردا

دوم اینکه فکرم میکردم اگر به هر دلیلی(طلاق یا فوت)من برای خودم از نظر مادی تامین باشم وسوم هیچوقت خوشم نیومده از کسی چیزی بخوام.نه پدرم نه همسرم.

خوب با این طرز فکر هیچ زمانی از نظر مالی مشکل نداشتم.

در عین حال فامیلم داریم سر کار نرفت والان حساب مالیش خیلی بیشتر از منه.

ولی اینا شانسیه.که شوهرت هم پولدار باشه هم خوب هم دست ودلباز

عزیزم درسته کسی ک واقعا برا درس زحمت کشیده و از خیلی چیزا گذشته اگ نتونه بره سرکار براش میشه حسرت

ولی توهم اگ بچه دار شی شاید نظرت عوض شه

خانم خانه داری ک شوهرش حواسش بهش هست و از پس هزینه ها هم برمیاد سر خونه زندگی و بچش باشه خیلی بهتره

راحت میخوابه باشگاه استخر بیرون ‌..میره برا بچه هاش وقت میزاره

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
من نمی‌رسم نظرات دوستان رو بخونم.فقط بگم،من خودم به چند دلیل شاغلی رو انتخاب کردم ،یکی اینکه دوست دا ...

خیلی از خانما مجبورن شرایط بد زندگی‌رو تحمل کنن چون خانه دارن و نمیتونن طلاق بگیرن و کسی نیست ک خرج زندگی خودشون یا بچه هاشون رو بده . 

من نمی‌رسم نظرات دوستان رو بخونم.فقط بگم،من خودم به چند دلیل شاغلی رو انتخاب کردم ،یکی اینکه دوست دا ...

دختر خاله من یه خانم خانه داره با شوهری بی نهایت پولدار که من اکه درآمد یکسال خودم رو اصلااااا خرج نکنم بازم نمیتونم یه دونه گردنبند اونو بخرم . هیچوقت منظور من این نبوده ک خانمای خانه دار شوهرشون بهشون پول نمیده یا همه شاغلا خودشون پولدارن و هرچی میخوان می‌خرن