2777
2789
عنوان

نقاشی من انگار واقعیه😎 😍 هنرمو تماشا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 248 پست
سلام علیکم مجدد

چخبرا چی‌چیا کردی

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چخبرا چی‌چیا کردی

دوباره شکستم و دارم سعی میکنم از نو بسازم و از ی طرفم وسط سالگردای ترومامم.. دیشب داشتم فکر میکردم من تو پاییز آدما رو بدست میارم و تو پاییزم از دستشون میدم:(

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

دوباره شکستم و دارم سعی میکنم از نو بسازم و از ی طرفم وسط سالگردای ترومامم.. دیشب داشتم فکر میکردم م ...

عه چ بد 

منم شکست خوردم 😌🙂اما منتظر فرصتام 

من برعکس بعضیا ،اونایی ک‌تلاش میکنن تا بتونن 

اما من تنها فرصت بیاد تا بتونم شروع کنم مشکلم همینه انگار تو کمام

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

تو خوبی؟ کنکورو دادی؟

تنها دانشگاهیی ک خواستمش منو نخواست 

دیگه دست کشیدم 

🥱🥱🥱مگه تنها راه فقط دانشگاه‌س

تنها دانشگاهیی ک خواستمش منو نخواست دیگه دست کشیدم 🥱🥱🥱مگه تنها راه فقط دانشگاه‌س

خوبه واقعا خوبه.. تو واقعا جزء کسایی هستی که بری دانشگاه استعدادت هدر میره.. همینطوری قوی برو جلو بهت قول میدم ی روزی از بهترین نقاشا میشی

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

خوبه واقعا خوبه.. تو واقعا جزء کسایی هستی که بری دانشگاه استعدادت هدر میره.. همینطوری قوی برو جلو به ...

وایییی تنها کسی ک برعکس گفت بهم😛😍😍😍😍😍😍😍 

مرسییی 

من تو سرم یه بیزنسی هستتتت واقعا هم پردرامد خواهد بود 

اما متاسفانه فقط اگر شوهر کنم میتونم انجامش بدم

عه چ بد منم شکست خوردم 😌🙂اما منتظر فرصتام من برعکس بعضیا ،اونایی ک‌تلاش میکنن تا بتونن اما من تنها ...

اسمش کما نیست به نظرم.. میدونی باید برای چیزایی که از دست میدیم ی تایمی سوگوارای کنیم و به نظر من اون تایمی که نمیتونیم هیچ کاری کنیم همون موقعس.. به این نتیجه رسید باید ی سری چیزا رو بپذیرم و از کنارشون ادامه بدم.. نمیتونم فراموش کنم ولی باید قبول کنم که اون اتفاقا افتادن و با رنجشون زندگی رو ببرم جلو.. مثل آدمی که پاشو قطع میکنن

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

وایییی تنها کسی ک برعکس گفت بهم😛😍😍😍😍😍😍😍 مرسییی من تو سرم یه بیزنسی هستتتت واقعا هم پردرامد خ ...

جدی میگم.. تجربشم داشتم.. دایی من فوق العاده استعداد موسیقی داره. ده هشتاد که هنوز عمران رشته تاپ ریاضی بود با رتبه خوب عمران شریف قبول شد ترم 7 انصراف داد و رفت دنبال موسیقی.. الان استودیو داره آموزشگاهم زده

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

وایییی تنها کسی ک برعکس گفت بهم😛😍😍😍😍😍😍😍 مرسییی من تو سرم یه بیزنسی هستتتت واقعا هم پردرامد خ ...

بیا بریم شوهر پیدا کنیم برات  

بتونی کار نیمه وقت پیدا کنی کم کم پول جمع کنی شاید بشه چند سال بعد بیزنست رو راه بندازی

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

اسمش کما نیست به نظرم.. میدونی باید برای چیزایی که از دست میدیم ی تایمی سوگوارای کنیم و به نظر من او ...

درسته خب ولی من میتونم خانوادمو دور بزنم؟

جدی میگم.. تجربشم داشتم.. دایی من فوق العاده استعداد موسیقی داره. ده هشتاد که هنوز عمران رشته تاپ ری ...

ااز این حرفا بهم زیاد بگو 

انرژیم فول شدددد ابجی🥰🥰

بیا بریم شوهر پیدا کنیم برات بتونی کار نیمه وقت پیدا کنی کم کم پول جمع کنی شاید بشه چند سال بعد بیز ...

عزیزم اخه بهمین اسونی نیست 

مجازی و فلان رو دوس ندارم 

یکی اینجا هی میگفت عاشقتم و فلان اما من گذاشتم ازم متنفر بشه ک رهام کنه

نمیتونم 

باید از همشهریام باشه ک سنتی هم

https://www.100honar.com/shahrivar83 

🙂 @اوج_آسمان    

فالو کن ببین میشه