2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی شوهرم بهش پیام میده

222 بازدید | 21 پست

چند وقتیه گوشی شوهرمو چک میکنم یه شماره دیدم ک بهش پیام داده بود . هرچی بوده گذشته بوده و فک کردی من بهت میگم دوستت دارم  . شوهرم پیام داده بود . حالا چند باری هم دیدم تماس داشتن باهم الانم دیدم گفته برام ۵ تومن پول بریز قرض تا اخر ماه بهت میدم . خیلی صمیمی بود پیاماشون و شوهرمم گفته بود باشه برات میزنم . درصورتی ک شوهرم یکم خسیس هم هست و خیلی کم به کسی قرض میده. نمیدونم چیکار کنم . گوشیشو چک میکنم همش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از گوشیش با گوشی خودت از پیاما فبلم بگیر بعد به شوهرت بگو امروز یه خانم اومد دم در  اگه عکس پروفایل زنه رو دیدی بگو با این مشخصات چهره من نشناختمش تو میدونی کیه؟ 

جوری رفتار کن انگار اون زنیکس اگه دیدی باز ادامه داد به روش بیار تهدید کن به همه میگی اگه باز ادامه داد به اون زنیکه حرف بزن زنگ بزن فحشش بده یا ادرسشو یه جور پیدا کن بگو میام دم خونت طرف متاهله؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید