2777
2789
عنوان

بعد یسالونیم بهش پیام دادن حدس بزنید چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 55 پست
شاید🥲ولی من همون اول خییلی دوسش داشتم اصن لعنت ب من ک امشب پیام دادم بگید چیکار کنم ک حس عذاب وجدان ...

کم کم خوب میشی 

فقط سعی کن سز خودتو گرم کنی

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
ما ۳سال دوست بودیم خیلی بحث داشتیم خیلی میجنگیدیم باهم دعوا کات قهر که قهر اخرمون حدودا یکسال طول کش ...

🥲الاهی بمیرم تو واکنشت چی بود؟

کسی تو زندگیش بود؟ ولی حس میکنم توام هنوز دوسش داری مث من💔

من ک وضعم خرابه الان

دیگ بهش پیام ندادی بعدش؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا میدونه هیچی حالمو خوب نمیکنهاولش چقد خوشحال بودم ولی دیدم ک در ادامه چقد سرد و بدبرخورد کرد اخرش ...

میدونم میفهممت حالیمه چته

فقط آروم باش همین ریلکس باش یکم که بگذره بی حس میشی مثل من

گریه کن بنظرم خودتو خالی کن نزار تو دلت بمونه

ولی تمام تلاشتو بکن که بهش فکر نکنی عزیزم

کم کم خوب میشی فقط سعی کن سز خودتو گرم کنی

بخدا ب سرگرمی ربطی نداره تو این مدت طولانی همش خودمو سرگرم کردم با هرچیزی ک فکرشو بکنی ولی فراموشش نکردم💔امشبم بیشتر قلبم شکست من موندم چطوری فردا باید ب زندگیم برسم بااین دلشکستگی

ما ۳سال دوست بودیم خیلی بحث داشتیم خیلی میجنگیدیم باهم دعوا کات قهر که قهر اخرمون حدودا یکسال طول کش ...

خیلی گریه کردم یادمه بارون میومد نم نم انقد زیر بارون گریه کردم که حتی  پسرا هم رد میشدن جای مسخره کردن دلشون می‌سوخت برام رفتم خونه دیلیت اکانت کردم تبگراممو اینستاگراممو گویا نگران شده بود زنگ زده بود منم خطمو درآوردم بعد چندین بار زنگ زدن  ب دوستم زنگ زده بود حدودا دو هفته تمام خطمو نمداختم با  خط دیگ ای تلگرام وصل کردم دوستم اومد در خونمون گف دیونم کرده از بس سراغت میگیره زنگ بزن بهش خطمو انداختم کلی اس و تماس اومد  برام که ازم خواسته بود ببخشمش ی فرصت دیک بدم بهش التماس پشت التماس که پشیمون شده خیلی طول کشید تا دلم باهاش صاف شد ۷ماه بعد اومد خواستگاری ازدواج کردیم ولی حال بد اون روزا یادم نمیره 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
میدونم میفهممت حالیمه چتهفقط آروم باش همین ریلکس باش یکم که بگذره بی حس میشی مثل منگریه کن بنظرم خود ...

تجربه ی مشابه منو داشتی تو؟

گریم میاد ولی اصلا اشکم نمیاد بغضه خاموش داره خفم میکنه دلم شکست امشب از کارش 

دلم میخاد بلاکش کنم اما نمیتونم💔

بخدا ب سرگرمی ربطی نداره تو این مدت طولانی همش خودمو سرگرم کردم با هرچیزی ک فکرشو بکنی ولی فراموشش ن ...

چون خودمم تو شرایطتت بودم میگم

بعدش که با ی ادم درستاشنا میشی میفهمی چقد اون ادم اشتباه بوده!!!!

🥲الاهی بمیرم تو واکنشت چی بود؟کسی تو زندگیش بود؟ ولی حس میکنم توام هنوز دوسش داری مث من💔من ک وضعم ...

خدا نکنه عزیزدلم فقط خدا خواست سرش ب سنگ خورد واقعا واقعا نمی‌تونستم بعد اون ب کس دیک فکر کنم حتی یا یکی دیک بخواد لمسم کنه 

چون خودمم تو شرایطتت بودم میگمبعدش که با ی ادم درستاشنا میشی میفهمی چقد اون ادم اشتباه بوده!!!!

الان تو با کسی هستی؟ 

چجوری تونستی با نبودنش کناربیای؟

تجربه ی مشابه منو داشتی تو؟گریم میاد ولی اصلا اشکم نمیاد بغضه خاموش داره خفم میکنه دلم شکست امشب از ...

یجورایی میشه گفت آره نه خیلی شبیه تو ولی خب جوری بود که الان حس تورو بفهمم

اگر گریت نمیاد برو یوتیوب کلیپ نگاه کن بخدا جوابه من اینطوری ذهنمو از مسئله دور میکردم

یجورایی میشه گفت آره نه خیلی شبیه تو ولی خب جوری بود که الان حس تورو بفهمماگر گریت نمیاد برو یوتیوب ...

ولی میدونی چیه من وقتایی ک حالم داغونه مث امشب نمیتونم حتی دیگه کلیپ ببینم یا چیزی بخورم و بخابم اصن انگار میمیرم 

کاش حداقل یذره گرمتر حرف میزد💔

اها ینی الان با همید؟متوجه منظورت نشدم

آره عزیزم ازدواج کردیم دوساله ولی خیلی عذابم داد تا به خودش اومد رفتارش درست کرد ترس از دست دادن مو برای همیشه تجربه کرد تا آدم شد 

ولی میدونی چیه من وقتایی ک حالم داغونه مث امشب نمیتونم حتی دیگه کلیپ ببینم یا چیزی بخورم و بخابم اصن ...

میتونی زنگ بزنی فحشش بدی 

خنک میشی حداقلش😂😂😂😂😂😂

دنیا دو روزه بابا زنگ بزن برین به کل خاندانش و قطع کن

الان تو با کسی هستی؟ چجوری تونستی با نبودنش کناربیای؟

یکسال تموم زجر کشیدم 

میرفتم سرکاری که شبفت شب باشم که خونه نباشم بهش فک کنم چون شبا دیوونه میشدم

خودمو مدام سرگرم میکردم ولی کارم شذه بود گریه و زنگ زدن به خطی که بلاک بودم!!!! بعد یکسال با یکی اشنا شدم و تازه فهمیدم چقد شانس اوردم که اون رابطه تموم شد

اون ازدواج کرده 

دلمو شکست ولی باعث شد بفهمم چقد خدا دوسم داشته که ادم اشتباهو اززندگیم بیرون کرده