2777
2789
عنوان

میتونم اسم پسرمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 69 پست
اینطور نگو گلم دلش میشکنهخب توهین نمیکنه که ب اسم مذهبیداره میگه دلم میخاست بزارم نیکان اسمی ک ب دل ...

درسته عزیزم.من شش سال در انتظار بچه بودم و به همه گفتم پسردارشدم اسمشو نیکان میذارم.نمبدونم چرا جوگیر شدم اسم مذهبی اونم دواسمه گذاشتم 😔

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
درسته عزیزم.من شش سال در انتظار بچه بودم و به همه گفتم پسردارشدم اسمشو نیکان میذارم.نمبدونم چرا جوگی ...

خدا پسر نازتو برات نگه داره

میفهمم چی میگی منم اسم دخترمو با دو دلی گذاشتم نورا

خیلیا مسخره کردن خیلیا گفتن نوری 

خودمم ناراحت شدم ولی ب روی خودم نیاوردم.

نگران نباش عزیزم اگ واقعا جدی هستی رو عوض کردن اسمش بیافت دنبالش مطمئن باش عوض میکنن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا پسر نازتو برات نگه دارهمیفهمم چی میگی منم اسم دخترمو با دو دلی گذاشتم نوراخیلیا مسخره کردن خیلیا ...

میرم ببینم درست میشه یانه.بازم ممنون 

عزیزم اسمشو حتما عوض کن وارد گروه همسالان که بشه بیشتر لطمه میبینه و اسم یکی از مواردی هست که روی شخصیت و اعتماد بنفس بچه تاثیر مستقیم داره، اینو نمیگم ناراحتت کنم برا این میگم برای تغییر اسمش خیلی بیشتر تلاش کنی

عزیزم اسمشو حتما عوض کن وارد گروه همسالان که بشه بیشتر لطمه میبینه و اسم یکی از مواردی هست که روی شخ ...

ممنون عزیزم خودمم نگران همینم 

ممنون عزیزم خودمم نگران همینم

تونستی براش وکیل بگیر خیلی از وکیلا کارشون همینه مبلغی میگیرن درستش میکنن هرچقدر هزینه کنی ارزش داره فقط زودتر حتی اگه شده پیشوندشو‌ حفظ کن پسوندشو‌بزار نیکان شاید اینجور قبول کنن

محمد رسول

ببین گلم اصلا نگران نباش اسم خوبی براش گذاشتی .اگه رسول به دلت نیست از محمد حذف کن . 

اسم محمد اسم مبارک و نیکوییه . یکی از آشناها تو کادر درمان هستند اسم پسرشون محمد نبی ، چقدر قشنگ صداش میزنند ، آدم کیف میکنه

ببین گلم اصلا نگران نباش اسم خوبی براش گذاشتی .اگه رسول به دلت نیست از محمد حذف کن . اسم محمد اسم مب ...

آخه اسم شوهرم محمده.نمیتونم محمد خالی بذارم 😔

تونستی براش وکیل بگیر خیلی از وکیلا کارشون همینه مبلغی میگیرن درستش میکنن هرچقدر هزینه کنی ارزش داره ...

ممنونم عزیزم.پسرداییم وکیله ببینم میتونه کاری بکنه