QUOTE=362956101]سخت شد🫠 آخه همه ی کسب و کارا هم که به درآمد عالی نمیرسن و اینکه درست گفتن دختر باید درس بخونه تا ...[/QUOTE]
اخی طفلکی 🥺🥺
خب اگه ادم مهارتاش زیاد باشه هر کاری هم از رونق بیفته یه کار دیگه هست که انجام بده.
من چهار سال تو خوابگاه بودم خیلی سخت بود از بابام پول بگیرم ولی تموم وقتمم برا درس میرفت و نهایتا میتونستم کار پاره وقت انجام بدم و واقعا شرایط بدی بود بی پولی و اینکه مجبور باشی از یکی دیگه پول بگیری.
برا همین دیگه نمیخوام اون حس بد رو تجربه کنم. از طرفی هم برا رشته ی من فقط تو کلان شهر ها کار هست و نمیخوام شهر خودمونو ترک کنم چون تو کلانشهر زندگی کردم و واقعا سخت بود زندگی اونجا برام.
و تقریبا همه ی استخدامی ها هم با لیسانس هم قبول میکنن به جز هیات علمی.
که من از همون کنکور دو سال پشت سر هم دانشگاه فرهنگیان رتبه ی قبولی اوردم و مصاحبه دعوت شدم هر دو سال خیلی بی دلیل ردم کردن.
از اونجا دیگه عقده شد برام حالم دیگه از دولت و کار دولتی به هم میخوره چون تو عمرتو میذاری و تواناییش هم داری بعد یه قانون میذارن که تمومه تلاشتو نابود کنن. پارتی بازی میکنن و حق تو رو میخورن.
ولی کسب و کار اگه محصولت هم از رونق بیفته و دیگه کسی نخوادش اولا که حداقل دوران اوج اون محصول برات سود خودشو داشته و به اندازه کافی بهت پول داده. بعد اگرم دیگه کسی اونو نخواد خب ادم میتونه یه محصول دیگه تولید کنه که مردم بخوانش.
کلا به نظرم کارآفرین اختیارش دست ۸٠ میلیون ایرانیه و هر قشری هم نخوادش قشر دیگه ای هست که بخوادش.
ولی یه کارمند اختیارش دست یه نفره و اون یه نفر میتونه حتی بی دلیل نخوادش.