2777
2789

عموم تا اول دبیرستان درس خونده و بعد درس رو ول کرده رفته سر کار. 

کسب و کارش گرفته حسابی و از اون کسب و کار، کارشو گسترش داده و با پولش پول ساخته و پول بیشتری درآورده.  الان ماهی پونصد میلیون به بالا درآمد داره و یه عالمه اموال و سفرای خارجی مختلف و کلا سبک زندگی لاکچری

مادر پدر من لیسانس و فوق لیسانس دارن، و یه عمر معلم و کارمند ساده ی اموزش پرورش بودن. در کنار معلمی کارهای دیگه هم همیشه انجام دادن ولی شغل دومشونم کارمندی و کار برای دیگران بوده و هیچوقت کار ازاد انجام ندادن. الان من لیسانس گرفتم و میخوام کسب و کار خودمو شروع کنم. 

ولی عموم میگه،  درستو بخون فوق لیسانس و دکترا بخون.  کارو ولش کن تهش هیچی نیست.  من الان پشیمونم که کسب و کار زدم و درس نخوندم.  همه چی که پول و درامد نیست یه استاد دانشگاه ماهی سی تومنم بگیره ارزشش بیشتر از ماهی پونصد میلیون درآمد منه. برا یه دختر تنها راه موفقیت درس خوندنه.  من بهش گفتم عمو خب شما که درسو دوس داری چرا الان نمیخونی؟  عموم گفت ادم دیگه سنش میره بالا مغزش نمیکشه درس بخونه. 

من نمیدونم عموی من خیر منو میخواد یا دوس نداره پیشرفت کنم و دوس داره منم تهش اینده م مثل مامان بابام شه. 

ممکنه واقعا اینجوری فکر میکنه. ادم به هرچیزی نرسیده تو حسرت اونه و ممکنه عموتم حسرت زندگی خودش تحصیلاته

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسوده بی سواد که نیستی لیسانس داری حالا داخل کارت به ثبات رسیدی مدرکتو بالاتر میبری گول حرفاشو نخور

خودمم همین فکرو راجبش میکنم. 

میگه همیشه وقت هست کار کنی ولی همیشه وقت نیست درس بخونی. 

من به نظرم اتفاقا برا کار کردن و بستن اینده وقت نیست. 

الان که ۲۳ سالمه،  ۱۶ سال عمرمون برا درس خوندن و یک سالم عمرم پشت کنکور رفت. 

قبلشم که بچه بودیم. 

ادم بخواد تا ۳۲ سالگی درس بخونه و بعد شروع کنه پنج شیش سال بیشتر برا پیشرفت وقت نداره.  چون اون موقع هم ادم بخواد چهل سالگی هم یه دونه بچه بیاره دیگه وقتش پای بچه میره.

ولی الان به کارم شروع کنم پونزده سال برای گسترش کارم و جمع کردن برا زندگیم وقت دارم و بعدشم با خیال راحت میتونم یه دونه نی نی بیارم 

سخت شد🫠

آخه همه ی کسب و کارا هم که به درآمد عالی نمیرسن

و اینکه درست گفتن دختر باید درس بخونه تا شأن اجتماعی خوبی داشته باشه، چون درآمد داشتن وظیفه ی دختر نیست

خوش بین باش به نظرم 

چون هیچی جای درس رو نمیگیره و همون آدم پولدار هم به کسی که مدرک بالاتری داره غبطه میخوره

ولی به نظر من، اگه بتونی هم کسب و کار راه بندازی هم درس بخونی خیلی عالیه

چون اگه کسب و کار راه بندازی و بعد از چندسال بخوای دوباره ادامه تحصیل بدی ممکنه شرط سنی رو رد کنی و نتونی استخدام بشی و از طرفی اگه کسب و کارت هم موفق نشه، اونموقع ناراحتی و احساس بدی بهت دست میده

این کاری بود که مادر من کرد اوایل کسب و کارش خوب بود ولی کم کم با شرایط اقتصادی و جامعه متقاضی کم شد، بعدش که ادامه تحصیل داد دیگه نمیتونه جایی استخدام بشه چون شرایط سنی رو رد کرده 

این برای کسی که توانایی های بالا و مدرک بالایی داره خب حس واقعا بدیه

آدم خیلی خوب و خیر خواهی هستند. وتو رو خیلی دوست داره معلومه. به نظرش نو رو درست راهنمایی میکنه اما ناخواسته بهت لطمه میزنه. آدم چیزی و که نداره فکر میکنه اونو داشته باشه خوشبخت میشه. درحالیکه ارشد دکترا بگیر. کجاست استاد دانشگاه. اصلا مگه میتونی بشی هیات علمی. الان همه دکترا و بیکارن. دانشگاه هم روز مزد درس میدن سالی 1.2 میلیون حقشونه.یهنی کار مفت. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خودمم همین فکرو راجبش میکنم. میگه همیشه وقت هست کار کنی ولی همیشه وقت نیست درس بخونی. من به نظرم اتف ...

درست فکر میکنی و اینکه پول همه چیزه سعی کن همجوره وقت بزاری و موفق شی 

به حرفای بقیه هم توجه نکن 

QUOTE=362956101]سخت شد🫠 آخه همه ی کسب و کارا هم که به درآمد عالی نمیرسن و اینکه درست گفتن دختر باید درس بخونه تا ...[/QUOTE]

اخی طفلکی 🥺🥺

خب اگه ادم مهارتاش زیاد باشه هر کاری هم از رونق بیفته یه کار دیگه هست که انجام بده. 

من چهار سال تو خوابگاه بودم خیلی سخت بود از بابام پول بگیرم ولی تموم وقتمم برا درس میرفت و نهایتا میتونستم کار پاره وقت انجام بدم و واقعا شرایط بدی بود بی پولی و اینکه مجبور باشی از یکی دیگه پول بگیری. 

برا همین دیگه نمیخوام اون حس بد رو تجربه کنم.  از طرفی هم برا رشته ی من فقط تو کلان شهر ها کار هست و نمیخوام شهر خودمونو ترک کنم چون تو کلانشهر زندگی کردم و واقعا سخت بود زندگی اونجا برام. 

و تقریبا همه ی استخدامی ها هم با لیسانس هم قبول میکنن به جز هیات علمی. 

که من از همون کنکور دو سال پشت سر هم دانشگاه فرهنگیان رتبه ی قبولی اوردم و مصاحبه دعوت شدم هر دو سال خیلی بی دلیل ردم کردن. 

از اونجا دیگه عقده شد برام حالم دیگه از دولت و کار دولتی به هم میخوره چون تو عمرتو میذاری و تواناییش هم داری بعد یه قانون میذارن که تمومه تلاشتو نابود کنن. پارتی بازی میکنن و حق تو رو میخورن. 

ولی کسب و کار اگه محصولت هم از رونق بیفته و دیگه کسی نخوادش اولا که حداقل دوران اوج اون محصول برات سود خودشو داشته و به اندازه کافی بهت پول داده.  بعد اگرم دیگه کسی اونو نخواد خب ادم میتونه یه محصول دیگه تولید کنه که مردم بخوانش. 

کلا به نظرم کارآفرین اختیارش دست ۸٠ میلیون ایرانیه و هر قشری هم نخوادش قشر دیگه ای هست که بخوادش. 

ولی یه کارمند اختیارش دست یه نفره و اون یه نفر میتونه حتی بی دلیل نخوادش. 

سخت شد🫠آخه همه ی کسب و کارا هم که به درآمد عالی نمیرسنو اینکه درست گفتن دختر باید درس بخونه تا شأن ...

همه اینا درسته ولی من ندیدم کسی. که تحصیلات داشته باشه پشیمان باشه مگر تعداد کمی. هیچ چیزی جای علم و تحصیل و نمیگیره و اگر آدم قناع باشه به 20. 30 میلیون یهنی پول زیاد براش مهم نباشه تحصیلات خوبه. 

آدم خیلی خوب و خیر خواهی هستند. وتو رو خیلی دوست داره معلومه. به نظرش نو رو درست راهنمایی میکنه اما ...

اره دقیقا 

بستگی داره ادم هدفش چی باشه. 

کسی که اون ارج و قرب تحصیلات رو میخواد یه زندگیه قانونمند و دکتر دکتر صدا زدن و یه درآمد معمولی که اموراتشو بگذرونه میخواد تحصیلات براش بهتره. 

کسی هم که مثل من دوس داره خالق یه محصول باشه و از دیدن اینکه مردم خوراکی که اون تولید کرده،  لباسی که اون طراحی کرده و کلا هر محصولی که تولید اون هست رو استفاده کنن.  کار براش بیشتر از درس خوندن جوابه 

اره دقیقا بستگی داره ادم هدفش چی باشه. کسی که اون ارج و قرب تحصیلات رو میخواد یه زندگیه قانونمند و د ...

آفرین بهت. خودت صده قضیه رو به درستی درک کردی والان میتونی تصمیم درستو بگیری. ولی درکل بدون آدم هر کاری انجام بده کمی پشیمانی خواهد داشت. دنبال تحصیلات بره حسرت پولو. دنبال پول بره حسرت تحصیلات و به دل خواهد داشت. 

آفرین بهت. خودت صده قضیه رو به درستی درک کردی والان میتونی تصمیم درستو بگیری. ولی درکل بدون آدم هر ک ...

اره دقیقا آدمی به هیچی راضی نمیشه و همیشه پر از حسرته 

ولی مجبوریم بین حسرت ها اون کاری که کمترین حسرتو برامون داره انتخاب کنیم 

اره دقیقا آدمی به هیچی راضی نمیشه و همیشه پر از حسرته ولی مجبوریم بین حسرت ها اون کاری که کمترین حسر ...

خانم خوش قلب. ما همه ی تلاشمون میکنیم بعد نتیجه کارو می‌سپاریم به خدا هر چی اون صلاح بدونه.