2777
2789
عنوان

شماباشید میرید خونه جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خونه ساخت قدیمی اما خب ترتمیز و قشنگ و نزدیک به همه چی وترجیح میدادی به خونه نوساز وبسیار شیک؟؟

اره قطعا چون اینطوری که میگی هیچ مزیتی نسبت به خونه الانتون ندارد فقط یکم قشنگتره که دربرابر این چیزایی دیگه اصلا مهم نیست

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من با شما جابجا میشم خونه فقط نوساز

منم عشق نوساز وخونه قشنگم اما چون دور میشم از همه چی و شوهرمم صبح تاشب سرکاره رسما زندان میشم چون چیزی پیشم نیست و باید همش بااسنپ برم وبیام یکم دو دلم

دقیقا وقتی دلت گرفته باشه و جایی نداشته باشی بری خونه مادر چقدر اونموقه ها میچسبه

اخ گفتی😁

اگه دور باشی کلی باید هزینه اسنپ بدی و سختت میشه رفت و امد

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اسی یه پیشنهاد

بذار سر سال جابجا شو

در هر صورت سر سال میذاره رو اجاره 

اون موقع دلت خواست یه جا تمیزتر پیدا کن و برو

الان هوا سرده جابجایی سخته

بعد پنج ماه دوباره جمع و کردن و چیدن خیلی سخته

اسی یه پیشنهاد بذار سر سال جابجا شودر هر صورت سر سال میذاره رو اجاره اون موقع دلت خواست یه جا تمیزتر ...

اره شوهرمم همینو میگه مرسی عزیزم از نظرت جابه جانمیشم فعلا چون منم خیلی تردید داشتم برا این کارو حس خوبی نداشتم

چون خیلی سخته اونم الان زمستونه سختتر و هوا سرد

خونه ای میشه ک الان نشستماوکی ممنون از نظرت عزیزم

خواهش میکنم انشاالله بتونی بهترین تصمیمو بگیری

ولی نزدیک بودن به خونه بابات به همه چی می ارزه اینو یادت نره و اینکه الان چون نزدیکی شاید متوجه حرفم نشی و اگه دور بشی متوجه شی شایدم آدما با هم فرق دارن و من این مدلی فکر میکنم 

خواهش میکنم انشاالله بتونی بهترین تصمیمو بگیریولی نزدیک بودن به خونه بابات به همه چی می ارزه اینو یا ...

متوجه حرفتون هستم اتفاقا قبلا دور بودم از خونه پدر و این حسو درک کردم چقدر سخته دوری 

و اذیت میشدم تو رفت و امد