2777
2789
دقیقا آخه نینی سایتا میگن درخواست قبول نکنید خودتونو تقصیر خودتونه خب چرا همچنین گزینه ای هست

راست میگن نباید در خواست داد و قبول کرد 

یه عده کاربر تازه بلوغ شده و خام برا اینکه مخ پسر بزنن به اینا درخواست میدن که راه بزارن جلو پاشون، اونا هم میان مبگن اگه ما بدیم چرا شماها درخواست میدین! 

پرو کردن مردارو

چرت تر از این سایت ندیدم یعنی اولین باره میبینم بخاطر حذف تاپیکی که خودمون اینجاد کردیم باید هزار با ...

من پنج تا تاپیکمو بدون نیاز به کمک نی نی یارا حذف کردم راه داره عزیزم😉

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته اما نظر دادن و مزاحمت بده

مزاحمت که مطلقا بده 

نظر هم واقعا بعضی جاها میایی میبینی همه دارن اشتباه میگن 

یا بحث عوض میکنن 

اینجا نظر صحیح ایرادی نداره 

ولی یکی بیاد و نظر الکی بده یا اینکه خودشو قاطی کنه خب آره این بده .

بعضی وقتا میایی میبینی هیشکی نظر نداده میگی نظر صحیح بدم که کار طرف راه بیوفته تا نظر میدی میبینی ۲۰ تا نظر اومد .بیای و ثابت کن کسی نظر نداده بود وقتی من داشتم تایپ میکردم.این چیزا هست 

مزاحمت که مطلقا بده نظر هم واقعا بعضی جاها میایی میبینی همه دارن اشتباه میگن یا بحث عوض میکنن اینجا ...

بله تو بعضی مسائل زنانه نظر آقایون جلوه بدی داره اما تو بعضی مسائل زندگی نظر بعضی آقایون خیلی بیشتر از خانم ها کمک میکنه چون خودشون از جنس مردن

کلا اینجا عمومیه نمیشه زنونه مردونه کنیم که ولی بعضی مردا خیلی بی ادبن و بیشعور واقعا تحملشون سخته ب ...

منم بدم ازشون میاد. برخورد مردا با خود من دو جوره یا اصلا جواب منو نمیدن چون دنبال زنن دیگه متاسفانه  

یا گیر بهم میدن 

مثلا پاسخ سوال اعتقادی میدم میان هی گیر میدن و قبول نمیکنن ولی خانوما معمولا میگن آره درست میگی. 

منم سر همین قضیه اصلا با مردا صحبت خاصی نمیکنم یا جواب نمیدم.

التبه همونم استثنا هست 

اها کاربری بپره یعنی تعلیق میشه یا کلا از بین میره؟

تعلیق

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️