2777
2789
عنوان

سرشیشه نو رسوب گرفته توروخداهرکی تجربه داره بیاد خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 25 پست
خسته شدم خواهراز بس سرشیشه خریدم سرشیشه هاهم همه پنجا تومن

اگه هزینه برات مهم نیست یه شیشه شیر اونت بگیر خودتو راحت کن اون خوبه پارسال من خریدم شد پونصد هزار تومان الان نمی‌دونم چند شده. پارسال من از این شیشه شیر شما داشتم مدام سر شیشه عوض میکردم ده تومن بود قیمتش. گرون شده پس.

اگه هزینه اش رو نداری یه سر شیشه جدید بگیر عیب نداره فدای سر بچت. به داروخونه بگو شیشه شور برای سر شیشه بهت بده بلافاصله بعد هر بار شیر دهی بشور که این طوری سفت نشه. 

یه راه دیگه این سر شیشه رو بزار تو آب جوش نرم بشه یه نیم ساعت بعد با دستت بکش روش ببین می‌ره یا نه. 

عزیزم انگار شیررفته توجرم پلاستیک و دون دون شده باهرچی فک کنی شستم پاک نمیشه

میدونم چجوریه ،این راهو امتحان کن ان شاالله که جواب بده .منم بچه هام شیرخشکی بودن .البته اینقدر زود جرم نمیگرفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چجوریه ،این راهو امتحان کن ان شاالله که جواب بده .منم بچه هام شیرخشکی بودن .البته اینقدر زود ...

ی خانمی تو نی نی سایت سرشیشه بچش اونت بوداینطورشده بود اونم میگف حیفم میاد دوباره بخ م.شماشیرخشک بچنون چ مارکی هست

همین الان تو آبجوش درحال جوشیده شدن بود اوکی نشد متاسفانه

ای بابا. آخه منم داشتم از اینا اصلا رسوب نمی‌گرفت نمی‌دونم چطوری شده مثل سنگ شده که جدا نمیشه از این. شاید زخمی شده رفته تو بافت سری. 

ی خانمی تو نی نی سایت سرشیشه بچش اونت بوداینطورشده بود اونم میگف حیفم میاد دوباره بخ م.شماشیرخشک بچن ...

من که دیگه بچه هام تموم شد دوره ی شیر خوشکشون ولی هر دو تاشون ،آپتامیل پپتی جونیور 

حساسیت داشتن 

ای بابا. آخه منم داشتم از اینا اصلا رسوب نمی‌گرفت نمی‌دونم چطوری شده مثل سنگ شده که جدا نمیشه از این ...

الان آبلیمو و سرکه زدم روشون بعد روش جوش شیرین زدم صدای جلز ولز داد بعد باناخنم کشیدم خیلیییی بهترشد لکاش نرفته امااز جسمش انگار پاک شد

الان آبلیمو و سرکه زدم روشون بعد روش جوش شیرین زدم صدای جلز ولز داد بعد باناخنم کشیدم خیلیییی بهترشد ...

ببین فک کنم خوب هم نمی‌زنی وقتی شیر خشک می‌ریزی داخلش. قشنگ بشمر تا سی چهل ثانیه هیچ ذره ای باقی نمونه قشنگ حل بشه داخل آب. وقتی خوب هم نخوره یکم شیرخشک حل نشده باقی می مونه. بعد وقتی نی نیت میخوره این میاد تو سر شیشه شیر میچسبه و سفت میشه. 

من وقتی ببلاک و اپتامیل میدادم به بچم خیلی هم میزدم چون دیر تر هم میخورد. اما نان قشنگ زود حل میشد. اینا دیرتر حل میشه. 

و اینکه دختر چه دلیل داری این جوش شیرین و سرکه وایتکس میزنی اینا می‌ره تو خورد همون رسوب و چون این رسوبات کامل نمیره، شیر درست می‌کنی با همین شیر بچت میخوره خدایی نکرده مریض میشه. گناه داره نی نیت. این مواد شیمیایی هستن اصلا نزن بهش. فردا برو یکی دیگه بگیر خواهشاً بعد هم مدت زمان بیش تری حل کن زود به زود هم بشور که دیگه این طوری نشه.