2777
2789
عنوان

از صب اروم و قرار ندارم اخه😭

128 بازدید | 6 پست

دلم آروم و قرار نداره نمیدونم چجوری بگم اما دلم آشوبه بی دلیل میدونین ینی بیقرارم همش نمیدونم چرا

ممکنه دلیل خاصی داشته باشه؟همش از صب گوشیمو چک میکنم همش انگار منتظر پیام کسی هستم اما خب کسیو ندارم ک منتظرش باشم🫠

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

اروم باش قربونت برم چیزی نیس بد ب دلت راه نده فداتشم بلا ب دور باشه از خودتو خانوادتون از چشم بد ب دور باشین🧿🧿🧿الله هم صلی علی محمد و ال محمد برات صلوات فرستادم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اروم باش قربونت برم چیزی نیس بد ب دلت راه نده فداتشم بلا ب دور باشه از خودتو خانوادتون از چشم بد ب د ...

ممنون عزیزم ولی دلم آشوبه بی دلیل نمیدونم چم شده همش منتظر یکی ام انگار😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم ولی دلم آشوبه بی دلیل نمیدونم چم شده همش منتظر یکی ام انگار😭

صدقه بده فداتشم صلوات بفرس

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

منم حال توردارم ولی من دلیلش پریودنشدنمه از اینکه باردارباشم وحشت دارم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم حال توردارم ولی من دلیلش پریودنشدنمه از اینکه باردارباشم وحشت دارم

ن من یکی دوروزه تموم شده پریودم 

حال مزخرفی دارم دل آشوبم و بی قرار 

چقد زندگی سخته

ن من یکی دوروزه تموم شده پریودم حال مزخرفی دارم دل آشوبم و بی قرار چقد زندگی سخته

دعاکن من باردارنباشم پریودشم حالم خیلی بده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫