2777
2789
عنوان

از حرفای خواهرم به سدت دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 43 پست
میدونم ممنونم فقط قلبم شکست که کسی ک منو میشناسه بازم حق رو به شوهرم میده جوابش رو خوب دادم یا پاک ک ...

خواهرت مشخصه حسوده و از صدتا فامیل شوهر بدتره!

من جای تو بودم بعد از این پیاهاش دیگه رابطمون رو مثل قبل ادامه نمیدام 

میدونم ممنونم فقط قلبم شکست که کسی ک منو میشناسه بازم حق رو به شوهرم میده جوابش رو خوب دادم یا پاک ک ...

ن خوب جوابشو دادی سعی کن ک دیگ روابطتت رو با خاهرت کمرنگ تر کنی بهش محل نزار تا بفهمه

ازاین ب بعد هم اگ باهاش حرف زدی اصلا از هیزی شوهرت نگو اینطور ادما دوس دارن ضعف های ادم رو بزنن سرش

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت اجتمالا از قبل بهت حسادت داشته الان که میبینه با این معضل مواجهی دلش خنک شده میخواد بچزونتتاص ...

من هیچ وقت باهاش درد دل نکردم شوهرم هیزه همش نگاش میکنه فکر کنم خوشش میاد فکر میکنه از من بهتره ک نگاش میکنه

من هیچ وقت باهاش درد دل نکردم شوهرم هیزه همش نگاش میکنه فکر کنم خوشش میاد فکر میکنه از من بهتره ک نگ ...

روانیه بابا اذیت نکن خودتو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه خوب نیست!خواهرت خیلی تند باهات حرف زده

خیلی خیلی باهام بد حرف زده 

حالا شوهر خودش مرد خوبیه هیز نیس خیانتکار نیس هیچ ربطی به هنر خودش نداره والله خود شوهرش ذاتن خوبه 

همه تو زندگیشون مشکلاتی دارن دلیل نمیشه همش بزن تو سر هم

خواهرت میخواسته تورو ناراحت کنه و به هدفش رسیده

خودشم خوب میدونه داره زر میزنه ادکلن ها و روتین پوستی های  ک من دارم رو حتی تو خوابشم نمیتونه امتحان کنه انقدر گرونن انقدری ک من لباس میخرم و به خودم میرسم هیچ وقت تو خوابشم نمیتونه ببینه 

چطور فکر کرده بیشتر از من ب خودش میرسه یا از من بهتره

نمیدونم اما این همه توضیح که دادی اصلا خوب نیست و بیشتر خودزنی کردی به نظرم پیامهات رو دیلیت کن و بع ...

الان اینو نوشتم بنظرت خوبه ؟؟؟

نوشتم 

سنت رفته بالا ولی یه مقدارم عقلت بزرگ نشده یه مقدار فکرکن