2777
2789
عنوان

تولدم من باید به شوهرم بگم برام بگیره یا شوهرم خودش باید بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 43 پست
من بیشتر از این ناراحتم که تمام مناسب های روز مادر روز پدر تولد پدر مادرش یا خواهرزاده هاش یا حتی خو ...

همین دیگه من کاملا میفهمم الان شما چه حالی دارین .من که میگم نرو ولی اگه هم رفتی یه جوری برو که نگه تد خواستی بری.صبح موقع خداحافظی حداقل کاری که میکنی خیلی آروم و با یه لبخند نه با دعواها با لبخند تلخ بگو حیف خیلی دوست داشتم روز مهم زندگیمو باهم باشیم ولی خب هرچی تو بگی میرم چون تو گفتی که برم ولی بدون دلم اینجا بود.اینجوری دعوا نکردی حرفتم زدی

بهش گفته بودم از هفته پیش همش میگفت میخوایی بری خونه مامانت شاید هر روز این سوال میکرد چند باز بحثم ...

شاید برنامه چیده برات که اینقدر پیگیر رفتنته

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال تولد جاریم بود شوهرش میخواسته یه شاخه گل بخره براش شوهر من گفته نه یه شاخه کمه تو باید یه سبد ...

شاید میخواد بعداز برگشتنت سوپرایزت کنه،عجیبه کسی که همه چیزو میدونه چرااینکارو میکنه 

همین دیگه من کاملا میفهمم الان شما چه حالی دارین .من که میگم نرو ولی اگه هم رفتی یه جوری برو که نگه ...

اتفاقا امشب بهش گقتم. اصلا هم باهاش بحث نکردم فقط دیدم داره وسیله هاش جمع میکنه خیلی بغضم گرفت همینجوری با سکوت و بغض رفتیم شام خوردیم بیرون اومدم خونهدمادرشوهرم اینا که چی این خانوم شب و اینجا تنها نباشه شوهرم چون به مامانش قول داده هفته ای یه شب بیاد بمونه میاد اصلا امکان نداره زیر حرفش بزنه . ولی روز تولد من اینکار کرد‌ . پریروز برد منو بیرون برام لباس خرید مثلا کادو تولدم. ببین همه چیز خریدن نیست من حاضر بودم چیزی نخره ولی کنارم باشه این حس کنار هم بودن باید دو طرفه باشه. الان بهم میگه دیگه حرف و حدیثی بهم نگی که دیگه هیچوقت  اجازه نمیدم بری خونه بابات کلا منو با  تهدید میخواد بفرسته انگار 

برونامه چی

شاید تولد میخواد بگیره برنامش سوپرایزه 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝

شاید تولد میخواد بگیره برنامش سوپرایزه

نه اصلا اهل سورپرایز کردن نیست. مت سال اول تولدم که خودم کیک پختم برا تولدم خواهرم اینا اومده بودن شوهر خواهرم به خواهرم گفته بود یعنی با اینکارش نشون داد که زنم لیاقت یه کیک نداره که شب تولدش خودش باید کیک بپزه. خیلی ناراحت شده بود دامادمون. بعد سال بعدش مادرم اینا اومدن شوهرم ناراحت که چرا اومدن‌ تولدت میخواستم ببرمت شام بیرون و این حرفا

اتفاقا امشب بهش گقتم. اصلا هم باهاش بحث نکردم فقط دیدم داره وسیله هاش جمع میکنه خیلی بغضم گرفت همینج ...

نمیدونم والله خیلی عجیبه .حالا من خودم یادم نمیاد تاحالا همسرم برام تولد گرفته باشه ها😄ولی خب احساس میکنم همسرت میخواد سوپرایزت کنه بنظرم حالا تافردا صبر کن ببین چطور میشه.

نمیدونم والله خیلی عجیبه .حالا من خودم یادم نمیاد تاحالا همسرم برام تولد گرفته باشه ها😄ولی خب احساس ...

نه اصلا اهل سورپرایز نیست ببین عزیزم من بدون اجازه شوهرم تا سر کوچه حق ندارم برم. باشگاه خودش میبره میاره.  من مثل یه پرنده تو قفس هستم کلا.بخاطر همون هیچوقت هیچ کاری نتونستم بکنم حتی تولد خودش همه چیز میخره میاره کلی میوه چیپس بفک کیک همه چیز میاره که من براش میز بچینم . ولی برا من چرا نکرد. اشکال نداره فردا میرم با خونوادم میگیرم‌. عکسش استوری میذارم ببینه

نمیدونم والله خیلی عجیبه .حالا من خودم یادم نمیاد تاحالا همسرم برام تولد گرفته باشه ها😄ولی خب احساس ...

شوهر من عاشق تولد و تولد بازی ولی اهل سورپرایز اصلا نیست. این برام عجیبه که تولد من امسال براش خیلی بی ارزش بود

نه اصلا اهل سورپرایز نیست ببین عزیزم من بدون اجازه شوهرم تا سر کوچه حق ندارم برم. باشگاه خودش میبره ...

ناراحت نشو عزیزم اگر نگرفت خیلی دوستانه باهاش صحبت کن نمیدونم چی بگم ولی بدون بیشتر مردا همینن نه که بد باشن ولی گاهی بی فکری میکنن والله من ۱۰ساله ازدواج کردم هرسالم براش تولد گرفتم کیک گرفتم کادوی خوب و... ولی تو این همه سال اون نه تولدم یادش میمونه و نه تبریک میگه.شما فکر کن هرسال روز مادر برای مادر من و مادر خودش سنگ تموم میزاره ولی واسه من یادم نمیاد کادو گرفته باشه فقط پارسال یه شاخه گل گرفت.اینا رو گفتم که بدونی زندگی به این روزا نیست بگذر،ان شاالله که روزای زندگیت همیشه باب میلت بگذره نازنینم🌹