2777
2789
عنوان

تولدم من باید به شوهرم بگم برام بگیره یا شوهرم خودش باید بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 43 پست
نمیدونم والا همه آدم ها یه روز مهم دارن توی زندگیشون که روز تولد دلشون میخواد عشقشون سورپرایز شون ک ...

سیاست داشته باش از همین الان.

چیزی نگو تا فردا. ببین چیکار می‌کنه اون وقت باید نظر داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهم خوبین؟چندوقته ازدواج کردین؟

۳ سال و نیم ازدواج کردیم. خوبیم ولی شوهرم خیلی سمت خونوادش . باباش یا مامانش هر ساعتی زنگ بزنه میره. بااینکه ما یه شهر دیگه ایم اونا یه شهر دیگه

سیاست داشته باش از همین الان.چیزی نگو تا فردا. ببین چیکار می‌کنه اون وقت باید نظر داد

دیگه چی بگم خواهر  وسیله هاش جمع کرده اومدیم خونه پدرش فردا صبح قراره بابام بیاد خواهرم ببره منم باید برم. امشب منو برد شام بیرون خشک و خالی بدون هیچ حرفی کلا سکوت مطلق

۳ سال و نیم ازدواج کردیم. خوبیم ولی شوهرم خیلی سمت خونوادش . باباش یا مامانش هر ساعتی زنگ بزنه میره. ...

خب عب نداره مردی که اهل خانواده باشه قابل اعتمادتره.

بیا به نظرم بدون بحث بدون دعوا یه برنامه بچین که رفتنت کنسل بشه ولی از سمت شما نباشه ،نمیدونم مثلا بابات نیاد دنبالت یا مثلا مامانت گفته نیاز نیست بیای یا حالت بدبشه الکی میدونی چی میگم؟

دیگه چی بگم خواهر وسیله هاش جمع کرده اومدیم خونه پدرش فردا صبح قراره بابام بیاد خواهرم ببره منم بای ...

گفتم تا فردا سکوت. فردا هرچی شد هر کاری کرد بگو تا بگم چیکار کنی ولی خواهشاً نگو تولد بگیر برام و...

بخاطر تولدتون خودتو کوچیک نکن اگه دوس داشته باشه میگیره بعدشم سر تولد خودش جبران کن منم امشب تولدم ب ...

دقیقا من نباید منت کنم که آقا برام تولد بگیر . این کار شوهر آدم . من یه سال خونوادم اومدن تولدم این آقا خیلی ناراحت شد که ما میخواستم عاشقانه تولد بگیرم میخواستم شام ببرمت بیرون خونوادت اومدن خراب کردن ‌. خب الان تلافی کنه بیاد برام تولد بگیره. من که بهش گفتم دوس ندارم برم با چه زبونی میگفتم

دقیقا من نباید منت کنم که آقا برام تولد بگیر . این کار شوهر آدم . من یه سال خونوادم اومدن تولدم این ...

الان عقدی یا عروسی کردین؟ اگه عروسی کردید خونه خودت بمونی هیچ جا نرو بگو هر کی بخواد میاد خونم تولدم چرا من برم

خب عب نداره مردی که اهل خانواده باشه قابل اعتمادتره.بیا به نظرم بدون بحث بدون دعوا یه برنامه بچین که ...

میدونم چی میگی ولی اگه بگم بابام نیومد میگه دیدی تو  میخواستی بری اونا نیومدن دنبالت کلی وسیله جمع کردم با خودم برم. همش توی سکوت جمع کروم دیروز بهم گفت برو گفتم نه بمونیم با هم تولد بگیرم. بعد گفتم همش نگو همش سوال نپرس نمیخوام برم گفتم اگه باز سوال بپرسی بدون هیج حرفی میرم. گفت باشه غلط کروم دیگه نمیگم. من اصلا حرفی نزده بودم رفتم باشگاه اومدم دیدم وسیله هاش جمع کرده دیگه تا الان سکوت کروم. حتی شام بیرون رفتیم باز حرفی باهاش نزدم

الان عقدی یا عروسی کردین؟ اگه عروسی کردید خونه خودت بمونی هیچ جا نرو بگو هر کی بخواد میاد خونم تولدم ...

الان عروسی کردیم . عزیزم منو امشب آورد خونه مادرشوهرم که فردا بابام منو از اینجا برداره ببره خودشم تموم وسيله  هاش جمع کرده بیاد چند روز اینجا با خونوادش بمونه 

میدونم چی میگی ولی اگه بگم بابام نیومد میگه دیدی تو میخواستی بری اونا نیومدن دنبالت کلی وسیله جمع ک ...

چی بگم والله.ولی من نسبت به خلقیات خودم میگما اگه من بودم یه بهانه جور میکردم نمیرفتم ولی حرفیم ازتولد نمیزدم ببینم این داستان برو بر‌وش چیه

چی بگم والله.ولی من نسبت به خلقیات خودم میگما اگه من بودم یه بهانه جور میکردم نمیرفتم ولی حرفیم ازتو ...

من بیشتر از این ناراحتم که تمام مناسب های روز مادر روز پدر تولد پدر مادرش یا خواهرزاده هاش یا حتی خودش خیلی براش مهم ولی به من که رسید اینکار کرد بهم میگه تو برو خونه مامانت . بعد میگه تو خودت میخوایی بری . من چجوری باید بگم من دلم میخواست بمونم من حتی به مامانم برگشتم گفتم مامان نمیتونم بیام اون روز تولدم. جلو شوهرم گفتم بعد این همش میگه برو برو. 

چی بگم والله.ولی من نسبت به خلقیات خودم میگما اگه من بودم یه بهانه جور میکردم نمیرفتم ولی حرفیم ازتو ...

مامانم میگه اینجور حرفا رو ولش کن تولد چیه دخترم اینارو موضوع بحث توی زندگی نذار. ولی من میگم آخه چطور برا خودش مهمه خواهرزاده هاش مهم هستن مادرش مهمه پدرش مهمه اونا باید تولد بگیرن و همسر من باید به اونا حتما زنگ بزنه یا تولدشون بره ولی من بی ارزشم اینجا

پارسال تولد جاریم بود شوهرش میخواسته یه شاخه گل بخره براش شوهر من گفته نه یه شاخه کمه تو باید یه سبد گل بگیری براش اینجوری بیشتر خوشحال میشه بعد جاریم عکس اون سبد گل استوری کرده بود دیدم تازه شوهرم با چه آب و تابی برام تعریف میکرد این قضیه رو حالا برا خوشحال من نمیتونه از اینکارا کنه من باید بگم نه نمیرم خونه مامانم توروخدا برام تولد بگیر توروخدا گل بخر