2777
2789
عنوان

عوض کردن اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 49 پست
خب هستن که با اون اسم صدا میکنن ناراحت نمیشم دوستم دو اسمه بود تو مدرسه معلم از روی دفتر کلاسی اسم ش ...

منم خواهرام دو اسمه هستن تو مدرسه دوستاش با یه اسم دیگه میشناسنشون .منم بخاطر همین گفتم اسم پسرم رو عوض کنم یه چیز نزدیگ مانی بزارم آقا تو خانواده خیلی خوب اسمش جا افتاده و همه اسمش رو دوست دارن اما بین دوستاش اسمش محبوب نیست 

به خانواده گفتم اسمش رو عوض کنم همه بهم گفتن چته جو گیر شدی میخوای اسم بچه رو عوض کنی خیلیم اسمش خوبه اما واقعا ناراحت هستم برای پسرم نمیخوام با اسمش چالش داشته باشه تو مدرسه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خواهرام دو اسمه هستن تو مدرسه دوستاش با یه اسم دیگه میشناسنشون .منم بخاطر همین گفتم اسم پسرم رو ...

خب اگه این ناراحتیاش بر طرف میشه عوض کن  تو خانواده هم همون مانی صداش کنن ایرادی نداره که  البته مانی هم قشنگه خداییش

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین