2777
2789
عنوان

عوض کردن اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 49 پست
هر اسمی که اولش ت داشته باشه بهش میادترنم، ترانه، ترمه، تسنیم، تینا، طنین

رها خوبه؟ یا اینم مسخره میکنن از تینا هم خوشم میاد ولی میگن قدیمیه🥲

آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیب که این همه اسم همدیگه رو مسخره میکنن .حتی فامیل هم رو هم مسخره میکنن .ولی من خودم خیلی ناراحتم ...

اشکال نداره عزیزم سخت نگیرین . احتمالا بچتون از اون مظلوماس. مدرسشو عوض کنید سال بعد . امسالم بنظرم برین به معلمش بگین تا اون با بچها حرف بزنه. خودتون جلوی بچه ها نرین که دوباره چیزی نگن

پیشنهاد بدین که به اسم مانی نزدیک باشه

مانیاد یعنی جاودان اسم اصیل ایرانیه و خیلیم قشنگه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

قشنگه

بله مانیاد هم قشنگه هم کمیابه 

آروان هم قشنگه به معنی آریایی نژاد ولی خب گفتین به مانی نزدیک باشه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

اشکال نداره عزیزم سخت نگیرین . احتمالا بچتون از اون مظلوماس. مدرسشو عوض کنید سال بعد . امسالم بنظرم ...

اره خیلی مظلومه و خیلیم بچه مثبت هست گاهی اوقات از اینکه این همه پاستوریزه بارش آوردم ناراحت میشم .مثلا یکی بهش بگه بی تربیت میگه بهم فش خیلی بدی داد من باهاش حرف نمیزنم... خیلیم لاغر هست بخاطر همین بچه های بی ادب بیشتر اذیتش میکنن 

اره نزدیک باشه بهتر

اره من از مانیاد خوشم اومد گفتم 

منم اسمم رو عوض کردم چون خوشم نمیومد  البته کسی مسخره نکرد خودم دوسش نداشتم 

هر کاری که باعث راحتی پسرته انجام بده

اره من از مانیاد خوشم اومد گفتم منم اسمم رو عوض کردم چون خوشم نمیومد البته کسی مسخره نکرد خودم دوسش ...

شما چند سالتونه بود عوض کردین .واکنش اطرافیان چطور بود .الان همه با اسم جدید صداتون میکنن 

شما چند سالتونه بود عوض کردین .واکنش اطرافیان چطور بود .الان همه با اسم جدید صداتون میکنن

۱۹ سالگی عوض کردم  اوایل واسشون سخت بود ولی کم کم عادت کردن 

اسمم خیلی قدیمی بود خودشون راضی تر بودن 

۱۹ سالگی عوض کردم اوایل واسشون سخت بود ولی کم کم عادت کردن اسمم خیلی قدیمی بود خودشون راضی تر بودن

بزرگ بودین .الان همه همین اسم صداتون میکنن.من دوستم بعد از ازدواج اسمش رو عوض کرد اما من گاهی اوقات فراموشم میشه و با اسم قبلیش صداش میکنم 

بزرگ بودین .الان همه همین اسم صداتون میکنن.من دوستم بعد از ازدواج اسمش رو عوض کرد اما من گاهی اوقات ...

خب هستن که با اون اسم صدا میکنن ناراحت نمیشم 

دوستم دو اسمه بود تو مدرسه معلم از روی دفتر کلاسی اسم شناسنامشو میخوند ما هم همون صداش میزدیم ولی تو خونه و فامیلاشون چیز دیگه اس میگفتن