سلام من اسم پسرم رو مانی گذاشتم خیلی اسم مانی رو دوس دارم اما پسرم کلاس سوم .بچه ها مسخرش میکنن خیلی ناراحته اصلا اسمش رو پیش بچه ها نمیگه وقتی میگه بچه ها بهش میگن مانی مامانی یا مانی ماهی خیلی ناراحته مداوم از بچه ها ناراحت میشه بخاطر همین ازشون فاصله میگیره .خیلی ناراحتم براش .بیشتر از خودم ناراحتم که چرا یکم بیشتر فکر نکردم .کاش این اسم رو نمیگذاشتم برای بچم .به نظر شما اسمش رو عوض کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مدرسه پسرونه همینه هرچیم بزارید همگی واسه هم لقب درست میکنن. بجاش رو اعتماد به نفس پسرتون کار کنید. ...
عجیب که این همه اسم همدیگه رو مسخره میکنن .حتی فامیل هم رو هم مسخره میکنن .ولی من خودم خیلی ناراحتم .بهش گفتم مامان من و بابات هر زمان که تو دوست داشتی هر اسمی که خودت دوست داشتی برات میزاریم این اصلا مشکلی نیست .چند روز آروم بود امروز دوباره آمده میگه مامان اون ماسک که برام درست کردی شبیه با ماسک باقی بچه ها نبود بهم گفتن مانی مامانی ماسک دخترونس تو دختری خیلی کوچولو هستی .😭😭😭خودم دلم گرفت دیگه چه رسه به بچه
منم واسه اون میگم دنبال یه اسنی هستم به طاها بیاد🥲
هر اسمی که اولش ت داشته باشه بهش میاد
ترنم، ترانه، ترمه، تسنیم، تینا، طنین
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️