2777
2789
عنوان

عوض کردن اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر اسمی بذاری باز راه مسخره کردن اون اسم پیدا میشه

مثل اسم دختر من که دلوینِ بهش میگن دولفین 

یا پناه اسم دختر دوستمه بهش میگن پناهگاه

یا هر اسمی یه چیزی ازش در میارن

توجه نکن و به پسرت آموزش بده که نذاره کسی اذیتش کنه

منم بچه بودم همه فامیلیمو مسخره میکردن منم کتکشون میزدم دیگه ازم می‌ترسیدن جرعت نمیکردن مسخره کنن الان هم شما برو با دوستاش صحبت کن بگو خیلی زشته مسخره کردن دوست خودتون 

آخه اسم ماشینه😬

منم واسه اون میگم دنبال یه اسنی هستم به طاها بیاد🥲

آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

هر اسمی بذاری باز راه مسخره کردن اون اسم پیدا میشهمثل اسم دختر من که دلوینِ بهش میگن دولفین یا پناه ...

اسی تایپک کادومو گزارش بزن لطفااا 

آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

مانیاسمش خیلی قشنگه ک دوس دارمباهاش حرف بزن ک حرف بقیه براش مهم نباشهکسی ک بخواد مسخره کنه میکنه

اسی تایپک کادومو گزارش بزن لطفااا 

مدرسه پسرونه همینه هرچیم بزارید همگی واسه هم لقب درست میکنن. بجاش رو اعتماد به نفس پسرتون کار کنید. ...

عجیب که این همه اسم همدیگه رو مسخره میکنن .حتی فامیل هم رو هم مسخره میکنن .ولی من خودم خیلی ناراحتم .بهش گفتم مامان من و بابات هر زمان که تو دوست داشتی هر اسمی که خودت دوست داشتی برات میزاریم این اصلا مشکلی نیست .چند روز آروم بود امروز دوباره آمده میگه مامان اون ماسک که برام درست کردی شبیه با ماسک باقی بچه ها نبود بهم گفتن مانی مامانی ماسک دخترونس تو دختری خیلی کوچولو هستی .😭😭😭خودم دلم گرفت دیگه چه رسه به بچه 

منم واسه اون میگم دنبال یه اسنی هستم به طاها بیاد🥲

هر اسمی که اولش ت داشته باشه بهش میاد

ترنم، ترانه، ترمه، تسنیم، تینا، طنین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️