2777
2789
عنوان

مشکلتون بگید دعا و نذر و ذکر بهتون معرفی کنم به امید خدا حل بشه🌾

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 100 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کشف مطلب یعنی چکار کردیو اگر درخواست داده چه مانعی هست؟

همونی که نیت میکنن ببینن نتیجه فلان کار چی میشه یا مانعش چیه  و چندتا از سوره های قرآن ومیخونن میخوابن تو خواب بهشون گفته میشه 

بخدا نمیدونم 

همونی که نیت میکنن ببینن نتیجه فلان کار چی میشه یا مانعش چیه و چندتا از سوره های قرآن ومیخونن میخوا ...

فهمیدم چیو میگین ۷ سوره ۷ بار و ۷ شب

خوابتون واضح بود؟

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

ب من گفتن معلوم نیس بچه م سالمه یا نه 🙃 الان ۴ ماه و نیمه باردارم فقط سپردم ب خدا

ان شاءالله به امید خدا سالمه

کتاب ریحانه بهشتی بخونید و عمل کنید

توسل به علی اصغر و حضرت رقیه 

نیت و نذر کنید براشون هر چه در وسعتون باشه

چله زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس یا هم با صد و سلام

هر روز قران بخونید و دست بکشید روی شکمتون

هر زوز به نیت نرجس خاتون مادر امام زمان صلوات بفرستید

ان شاءالله که سالم و سلامت از سربازان امام زمان (عج(

چله زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس انجام بدید اگر حاجت به صلاحتون هم نباشه بهتون نشون میدن

چجوریه؟

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
این سوره ها نبود متاسفانه یادم نمیاد کدوم سوره ها بودنفقط یادمه کشف مطلب بود بله حتی بیدار شدم به ما ...

سوره های شمس و لیل و تین و ناس و فلق نبود؟

ان شاءالله که خیره گاهی اوقات از وهم انسان یا هم القا و گمراهی توسط شیاطین باشه ولی اگر زویاتون رویای صادقه بوده پس صبور باشید و مطمن باشید اهلبیت شمارو به خواسته اتون میرسونن

پیشنهاد من به شما اینه کشف مطلب رو بار دیگر انجام بدید