2777
2789
عنوان

کتک زدن نوزاد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 35 پست

عزیزم من شرایط تو رو تجربه کردم می دونم خیلی سخته ولی مطمئن باشه شرایط در آینده بهتر میشه 

مخصوصا جایی که گفتی وقتی دیگه شیر نمی خورد منم دخترم وقتی بغلش می کردم و بوی شیر بهش می خورد گریه می کرد و من حس می کردم اون از من خوشش نمی یاد

حتماااا هرجور شده برو مشاوره از نون شب واجبتره برات یا به مادرت بگو یه مدت بیاد پیشت کمکت باشه یکم آ ...

مامانم مریضه خودش لازم داره یکی مراقبش باشه ،هنوز عذاب وجدان ول کردن اونم دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درکت میکنم حالا شرایط منو ببین دختر سه ساله پسر دوماهم که رفلاکس شدیدددددد داشت و یه مادرشوهر عنتر که با عن بچه تو پوشکم کار داشت و یه شوهر لال که فقط نگاه میکرد اما اون دورا گذشت مهم نیست بچت شیر خشک میخوره خودتو عذاب نده به این فکر کن که خدا چقدر دوست داشته که لایق مادر بودن شدی میدونی چندتا مامان الان منتظرن عزیزم

یعنی خوب میشه حالم ؟الان شیر خشکیه ولی اصلا پیدا نمیشه شیر خشکش ،شیر خشک دیگه دادم ولی حالش بد شده

اره شک نکن خوب میشه یه کم بزرگ تر بشه خیلی بهتر میشی میشه همه کست بذار شیرین زبونی کنه برات چقد ذوقشو میکنی من که از نوزادیش لذت نبردم الان ماشالا چهار سالش شده سخت نگیر عزیزم 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

هرجورشده حتی قرض کن برو پیش روانپزشک عزیزم اینا علائم افسردگی بعدزایمانه میتونی بری مرکز بهداشت اونجام روانشناس دارن واسه مشاوره

خودتو سرزنش نکن میدونم عذاب وجدان میگیری ولی توام انسانی نیازداری حمایت شی ازطرف شوهرت و اطرفیانت مخصوصا الان تواین شرایط ،به خاطر بچتم که شده بروپیش روانپزشک این جوری ادامه بدی بچه ازت زده میشه

عزیزم هزینه روانشناس اونقدام زیاد نیست 

درمورد اعتصاب غذا هم حق میدم بهت خیلی سخته بچه منم چن روز اونجوری بود

شیرخشکم ماهم اوایل خیلی سخت پیدا میکردیم ولی الان یه داروخونه پیدا کردیم البته یه شهر دیگس که همون اول ماه ۱۰ تارو میده بگرد ببین همچین داروخونه ای پیدا میکنی؟ که برای ماهای بعد خیالت راحت باشه

یکی هم میگفت ما از داروکده تهیه میکنیم اونم میتونی امتحان کنی 

عزیزم من شرایط تو رو تجربه کردم می دونم خیلی سخته ولی مطمئن باشه شرایط در آینده بهتر میشه مخصوصا جای ...

مرسی از دلگرمیت🙂

اره خیلی سخته این شیر نخوردنشون من شیر داشتم اما انقد نخورد تا خشک شد خیلی حسرتشو خوردم

چطور پدری اخه مسئولیت نمیدونه بچه چطور خود به خود درس میشه اه بابا میبینی همچنین شوهری داری عزیزم چرا بچه رو میارین اخه گناهه تو هم که هیچی حرفی ندارم دوتایی برین مشاور لطفا دلم برا بچه میسوزه 

مامانم مریضه خودش لازم داره یکی مراقبش باشه ،هنوز عذاب وجدان ول کردن اونم دارم

شما هم بدتر از من همه چیو برا خودت گنده میکنی همه چی با جزئیات برات مهمه دنبال کوچیک ترین چیز هستی که خودتو اذیت کنی 

یکم فکرتو آزاد کن یکم بیخیال باش بهتر میشی و حتما باید پیش روان پزشک و مشاور بری حتما حالت بهتر میشه. نماز و قرآن هم خیلییی عالیه یه آرامشی بهت میده که بتونی در برابر این همه مشکل صبر و تحمل داشته باشی من خودم تجربه کردم همین الآنشم اوضاع زندگیم خوب نیس با نماز و قرآن یکم آرومم و سپردم دست خدا خلاصه که هیچکس بدون مشکل نیس انقد فکر نکن