مطلبی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 34 عنوان میگرن چشمی 75 بازدید | 17 پست کسی میگرن چشمی این جوری شده که دوتا ببینه ؟ مثلا بالای اجسام سایه کم رنگ میبینی بعد که بهش دقت میکنی کم زیاد میشه انگار یا فقط من این جوریم ؟ مغز اعصاب رفتم گفت احتمال میگرن چشمی داری دیروز | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7964 گلم mri انجام دادی؟ اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مطلبی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 34 بله من اینجوریم خب شما چی کار کردی ؟ رفتی دکتر اینا بهت دارو داده ؟به من گفت چیزی از دستت ول میشه یا نه منم گفت نه نمیدونم چرا پرسید
مطلبی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 34 گلم mri انجام دادی؟ اره دادم تا شرح حالش چند روز دیگه برم بگیرم
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7964 خب شما چی کار کردی ؟ رفتی دکتر اینا بهت دارو داده ؟به من گفت چیزی از دستت ول میشه یا نه منم گفت نه ن ... بخاطر ام اس اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7964 اره دادم تا شرح حالش چند روز دیگه برم بگیرم Mri از کدوم قسمت ها؟ اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مطلبی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 34 بخاطر ام اس آها نمیدونم ته چشمم نگاه کرد گفت خوبه چشم پزشک رفتم گفت خشکی چشم داری ولی فک نکنم اون باشه احتمالا همون واسه میگرنه
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7964 مغز خیلی کار خوبی کردی اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7964 آها نمیدونم ته چشمم نگاه کرد گفت خوبه چشم پزشک رفتم گفت خشکی چشم داری ولی فک نکنم اون باشه احتمالا ه ... امیدوارم واسه میگرن باشه ولی حتما پیگیر باشمنم سردرد و چشم درد ساده داشتم اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مطلبی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 34 خیلی کار خوبی کردی اره خدا کنه فقط چیزی نباشه با دارو حل شه چشمم
fati364 عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 931 خب شما چی کار کردی ؟ رفتی دکتر اینا بهت دارو داده ؟به من گفت چیزی از دستت ول میشه یا نه منم گفت نه ن ... بهم چندتا دارو داد زیاد تاثیری نداشت دیگه مصرف نکردم چون بعضی وقتا اونلحضه انگار دستت بی حس میشه و نمیتونی چیزی بگیری یا من حتی بعضی روزا میوفتم کاربری دست دونفره
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7964 بهم چندتا دارو داد زیاد تاثیری نداشت دیگه مصرف نکردم چون بعضی وقتا اونلحضه انگار دستت بی حس میشه و ن ... گلم mri مغز انجام بده اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مطلبی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 34 بهم چندتا دارو داد زیاد تاثیری نداشت دیگه مصرف نکردم چون بعضی وقتا اونلحضه انگار دستت بی حس میشه و ن ... نه من فقط چشمم این جوری علائم دیگه ای ندارم