2777
2789
عنوان

دخترم تكون نميخوره چيكار كنم🥺😰

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 46 پست

نه عزیزم ممکنه خواب باشه 

یبار خانومی مراجعه کرد گفت بچم اصلا تکون نخورده دیشب تاحالا خانوم دکتر بهش گفت داره رشد میکنه و اینا خسته شده حسابی خابیده الانم خابه

توهم احتمالا همینه بچه بعضی وقتا چون در حال رشده خسته میشه 🙃😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه بعضی وقتا که هوا سرده خیلی میخوابن ولی برا اطمینان برو صدای قلبشو چک کن

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

دوستان برنامه میلی رو اگه دوست داشتین نصب کنید بهتون

۵ میلی طلا میده

۵ میل طلا  ۲۵ تومن میشه هرچقد کد بیشتر بزتید بیشتر بهتون میده و بعدش میتونید اعضای خونوادتون رو هم براشون نصب کنید و بازم هدیه بگیرید با کد

درجا هم میتونین نقدش کنید نیازی ب لیست شدن و این چیزا هم نیست چون فقط ی برنامس  مثل همراه من و اینا ک نت جایزه میده برا اولین بار ک نصب میکنی اینم همونجوره   به خدا راست میگم منم انجام دادم  تاحالا ۷۰۰ ۸۰۰ تومن نقد کردم ولی حتما باید کد بزنید هدیه ب هر دو نفر میده . برنامه معتبریم هست و نرخ طلا رو نشون میده و برا پس اندازهای خیلی کم عالیه و هدیه هم برا نصبش میده

این کده منه دوست داشتین از مایکت  اپ میلی رو نصب کنید  و کد  ک میگمو بزنید و ۵ میلی طلا هدیه هم من هم شما هدیه بگیرین

milli-aibtq این کد دعوته

به جون مامانم حقیقت داره و به هر دو نفر هدیه میده  :)❤

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

چند هفته ای؟

از هفته ۲۸ باید رو تکوناش حساس بشی.

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

رودنده چپ دراز بکش،شکمت رانوازش کن باهاش صحبت کن،یادمه پسرمنم دوروزتکون نخورد تنبل خواب بود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

نور گوشی یا چراغ قوه و بگیر سمت شکمت 

فردا هم برو قلبشو گوش کنن 

هیچی نیست،تکون میخوره ولی تو متوجه نمیشی،آخه گاهی حرکاتشون خیلیی آروم میشه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

شاید خوابه😐

من یادمه یک روز از مدرسه اومدم مامانم گریه کرده بود که خواهرم تکون نمیخوره انقدر بلند حرف زدم و خندیدم بیدار شد 😂😂

تو گوگل هم ندشته بود مثلا درو محکم ببیندین بیدار شه

البته من نمیدونم شما هفته چندمین

👊

مگه میشه له کرد دختر 😑 

اگر اصلا اصلا تکون نخورده کاش بری بیمارستان یه دکتر ببینه .خیالت راحت بشه. 

من دخترم و که رفتیم تعیین جنسیت ، نشون نمیداد. هرچقدر منتظر شدیم و یه شیرموز بستنی گنده هم خوردم باز تکون نخورد . 

چیز شیرین هم خوردی میگن به پهلو دراز بکش اون موقع معلوم‌میشه