2777
2789
عنوان

دخترم تكون نميخوره چيكار كنم🥺😰

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 47 پست
چجوری لهش کردی اخهامان از نگرانی های مادرای باردار گل

اخه من اصلا موقع خواب مراعات نميكردم😔همسرم هي دعوام ميكرد گوش نميدادم محكم ميچرخيدم و ..

اگه چيزيش بشه تقصير منه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

اصلا تکون نخورده یعنی؟دو روزه هیچی احساس نکردی یا تکوناش کم شده؟

برا من تکوناش کم شده بود  رفتم دکتر گفت بند ناف پیچیده دور گردنش

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم اصلا نگران نباش الان استرس برات سمه 

قبلا چی میخوردی که حرکت میکرد دختر من وقتی چایی میخوردم بندری میرقصید از هفته ۲۸ باید حواست به تکوناش باشه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
٢٥ عزيزم🙁فردا حتما ميرم😥

من سر دخترم چدپندین بار مثل شما شدم حتی رفتم بیمارستات گفتن دیگ نیا از هفته ۲۸ ب بعد تکون ها مهمه....ولی اگ تا فردا اصلااا تکون نخورد برو بیمارستان

اصلا تکون نخورده یعنی؟دو روزه هیچی احساس نکردی یا تکوناش کم شده؟برا من تکوناش کم شده بود رفتم دکتر ...

تا دوروز پيش خيلي زياد تكون ميخورد و ميفهميدم واضع شكمم بالا پايين ميشد

دوروزه نميفهمم در حد روز

ي يكي دوبار نبض زدن شده🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اینجوری شد سریع رفتم اورژانسی زایمان سزارینبچم مدفوع کرده بود و تنفسش مشکل داشت خیلی مهمه زود برو

اي واي چيكار كرديد بعدش؟ سلامت دنيا اومد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هفته ۳۷ تکوناش کم شد همه گفتن طبیعیه جاش تنگه و اینا 

ولی خودم نگران شدم رفتم بیمارستان سریع بردنم اتاق عمل سزارین اورژانسی شدم چون ضربان قلبش کم شده بود 

شما هم اگر میتونی زودتر برو بیمارستان توی بارداری باید خیلی حواست باشه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
تا دوروز پيش خيلي زياد تكون ميخورد و ميفهميدم واضع شكمم بالا پايين ميشددوروزه نميفهمم در حد روزي يكي ...

نگران نباش عزیزم همه مادرا این نگرانیو دارن.من خودمم تجربه کردم اگه خیلی می‌ترسی برو بهداشت به صدای قلبش گوش بده

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم